Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prava bešćutnost: Studenti u dom donijeli uginulu životinju i fotkali se

MojFaks | Laganini, 07.04.2017.Prava bešćutnost: Studenti u dom donijeli uginulu životinju i fotkali se

Studenti sa Sveučilišta Gulf Coast na Floridi napravili su nešto na što se nitko ne bi trebao ugledati. Naime, studenti su uz cestu pronašli mrtvog aligatora te ga odvukli u domsku sobu i fotkali se s njim.

Opće je poznato da nam je u vrijeme studentskog života dosta toga oprošteno jer smo "mladi i ludi", ali neki studenti znaju prijeći svaku mjeru. Mjeru su prešli i studenti s floridskog Sveučilišta Gulf Coast kada su u domsku sobu donijeli mrtvog aligatora na što je dom odmah reagirao i dao im sankcije.

...Užas od studentskog doma: 110 studentica na 5 tuševa, epidemija šuge, premalo hrane...


...Psi na kampusu pomažu studentima pod stresom...


Za to su saznali nakon što su vidjeli fotku mrtvog aligatora u sobi te su isprva mislili da se radi o fotoshopu nakon što je slučaj istražila policija s kampusa i utvrdila da se radi o mrtvoj životinji. Studenti s kampusa su osudili čin svojih kolega i smatraju da takvi ekscesi srozavaju ugled Sveučilišta.


Izvor: screenshot nbc-2.com

Studenti su dobili kazne zbog toga što su došli u kontakt s aligatorom bez dozvole, a životinju su uzeli ljudi iz Florida Fish and Wildlife Conservation Commission.

Video izvještaj u vezi ovog slučaja možete pogledati na linku.

Ivana Petrić
izvor: nbc-2.com
foto: Shutterstock


aligatormrtva životinjastudentski domKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se