Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prava snalažljivka: Studentici špageti poslužili kao olovka

MojFaks | Laganini, 12.04.2017.Prava snalažljivka: Studentici špageti poslužili kao olovka

U životu je vrlo važno biti snalažljiv, a ta osobina osobito dobro dođe na fakultetu. To je pokazala i studentica iz Dallasa kojoj su špageti poslužili kao 'školski pribor'.

Studentica s umjetnosti iz Dallasa, Britanny Botelho mora koristiti digitalnu kemijsku olovku za vježbe i zadaće, a čini se da ima talenta i za neke druge stvari. Naime, djevojka je jedan dan kuhala špagete, a nedugo nakon kuhanja shvatila da joj sirovi špageti mogu uvelike pomoći.

...Suluda kupka: Studentice napunile kadu makaronima sa sirom i okupale se...


Oni su joj poslužili umjesto digitalne Wacom kemijske za crtanje jer je bila nespretna pa je "original" olovku pokidala. To je odmah objavila na Twitteru gdje su ju drugi pitali je li to upalilo i može li se špagetima crtati po toj površini.


Izvor: TwitterUbrzo je uslijedio i video gdje je studentica pokazala da može i sada svi studenti znaju što učiniti ako im "rikne" digitalna kemijska – pravac u kuhinju!

Ivana Petrić
foto: Twitter@herrobrit


špagetikemijskadigitalna kemijskaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se