Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prodaje diplomu na internetu: Stečena mukotrpnim radom i neupotrebljiva

MojFaks | Laganini, 13.06.2017.Prodaje diplomu na internetu: Stečena mukotrpnim radom i neupotrebljiva

Ogorčen što nema posao, odlučio je prodati svoju diplomu.

"'Originalna' diploma, u odličnom stanju ponuđena je onom 'ko da više!", ovako je jedan mladić, ljut što ne može naći posao, na jednoj internetskoj stranici ponudio svoju diplomu u zamjenu za novac.

...Prodaje diplomu na Ebay-u: jer nitko ne cijeni studij koji je završila...


Vlasnik diplome ističe da je stečena mukotrpnim radom, davne 2009. godine i kao takva potpuno neupotrebljiva osobi koja ju je na taj način stekla, piše ATVBL.


foto: atvbl.com

Prodavatelj nadalje hvali svoj proizvod, riječima da je diploma odlično očuvana jer je samo povremeno vađena iz zaštitnih dekorativnih korica radi fotokopiranja za potrebe namještenih natječaja za poslove.

...Na sajmu uz automobil prodaje i diplomu...


"Osim toga što je stečena na državnom fakultetu, neki od manjih nedostataka još mogu biti i nešto viši prosjek studija i već upisano ime i prezime trenutnog vlasnika. Ali ako ste maštoviti i dovoljno spretni u falsificiranju, ovo će za Vas predstavljati dječju igru”, napisao je Leskovčanin.

L.B./ATVBL
foto: Shutterstock


diplomaprodajainternetbeskoristan papirKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se