Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Profa ODUŠEVIO studente na ispitu: 'Bolje pod orahom nego online'

MojFaks | Laganini, 04.08.2020.Profa ODUŠEVIO studente na ispitu: 'Bolje pod orahom nego online'

Ljetni semestar ove godine pokazao je koliko su pojedini profesori snalažljiviji i kreativniji od drugih.

Prebacivanje na online način rada bilo je izazov kako studentima, tako i profesorima. Kako provesti ispite u vrijeme pandemije novog virusa, a pri tome zadržati i kvalitetu i pridržavati se epidemioloških mjera, pokazalo se kao dosta zahtjevan zadatak. No, neki profesori snašli su se i bolje nego što bi studenti očekivali.

Na Medicinskom fakultetu u Beogradu ispit iz patologije bio je zakazan pod orahom, a na društvenim mrežama objavljena je i fotografija kako je to izgledalo.

"Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha Instituta za patologiju. Čekajte me ispred instituta, ispiti su javni", napisao je studentima profesor Ivan Boričić, a njegov potez izazvao je brojne pozitivne reakcije.

...Beogradski profesor oduševio svoje studente statusom na Facebooku...


Prodekan za nastavu Petar Bulat komentirao je potez svog kolege i rekao: "Bolje pod orahom nego online. Ovaj način održavanja ispita mnogo je sigurniji nego da su studenti ispitivani u kabinetu. Nikome nisu smetali, ovaj dio je tih, tako da je ovo, iz ugla sigurnosti, dobar potez", dodao je Bulat, prenosi Blic

...Studentica predala 'prazan' papir na ispitu i dobila 5: Profesor se oduševio kad je shvatio kako je riješila zadatak...


Niz pozitivnih komentara upućen je profesorovoj ideji i na društvenim mrežama. Mnogi su pohvalili njegovu kreativnost i napisali da je ovaj potez profesora fenomenalan, genijalan i odgovoran.

A.Z.
izvor:Blic.rs
foto:Twitterprofesorispit pod orahomstudentikoronavirusKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se