Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Puk'o k'o kokica: Student tijekom učenja u knjižnici skroz poludio pa osvojio simpatije kolega VIDEO

MojFaks | Laganini, 08.08.2018.Puk'o k'o kokica: Student tijekom učenja u knjižnici skroz poludio pa osvojio simpatije kolega VIDEO

Svatko tko je išao na fakultet te bio posvećen studiranju je barem jednom usred učenja doživio mini živčani slom.

Sve počne otvaranjem knjige ili skripte u sjedećem položaju, zatim nastupa spoznaja da je vremena malo, a gradiva koje ne kužimo puno pa onda slijedi nervozno hodanje u krug i čupanje kose. Tada smo sretni što nas nitko nije vidio, ali jedan student nije bio te sreće.

Snimka nepoznatog studenta koja prati njegove faze učenja teškog gradiva u knjižnici završila je na internetu kao utjeha drugim supatnicima diljem svijeta. Netko od kolega snimio je studenta dok se pati s knjigama te video nazvao "Živčani slom ovog lika u knjižnici ukratko pokazuje kako izgleda moje studiranje".Patnja mladog studenta iz knjižnice pobrala je simpatije drugih kolega jer su doslovno svi iskusili mali živčani slom tijekom učenja.

Ivana Petrić
foto: Goran Vranić, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu


knjižnicaučenjesnimkastudent poludiopoludioKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se