Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Red Bull izazov: Možeš li proputovati Europu bez novaca? Pa tko bi drugi mogao nego studenti!

MojFaks | Laganini, 13.02.2020.Red Bull izazov: Možeš li proputovati Europu bez novaca? Pa tko bi drugi mogao nego studenti!

Biti kreativan po pitanju financija i rastegnuti 50 kuna na 10 dana gdje treba koji puta i izaći možda se prosječnom čovjeku čini kao nemoguća misija, ali prosječnom studentu to je više-manje svakodnevica. Iz tog razloga upravo su studenti savršeni kandidati za ovu avanturu!

Red Bullova avantura pod nazivom Red Bull Can You Make It? pred studente postavlja sljedeći izazov: Možeš li putovati sedam dana po Europi, a kao sredstvo plaćanja koristiti samo limenke Red Bulla? 

Na posljednjem natjecanju 2018. godine na stotine studenata je dokazalo da itekako mogu, mijenjajući limenke Red Bulla za hranu, prijevoz, prenoćište i mnoge druge stvari. Studenti iz čitavog svijeta sudjelovali su u ovome izazovu, a tri djevojke su u Hrvatskoj za tri limenke Red Bulla ispregovarale predsjednički apartman u zagrebačkom hotelu Westin. Druga ekipa je kod austrijske zrakoplovne kompanije ispregovarala tri limenke za tri karte od Beča do Innsbrucka! 


foto: RedBull

Misliš li da možeš bolje od njih?


To ćeš imati priliku dokazati ako okupiš tim i prijaviš se na ovogodišnji natječaj, ali moraš biti brz jer prijaviti se možeš do 17.veljače! U izazovu u kojemu će sudjelovati čak 200 studentskih ekipa iz više od 60 zemalja svijeta, odabrani timovi će u travnju krenuti na ovo jedinstveno putovanje, i to iz pet različitih europskih gradova – Barcelone, Budimpešte, Amsterdama, Milana i Kopenhagena prema zajedničkom konačnom odredištu – Berlinu. Na ovome putovanju prijeći će više od 1000 kilometara bez ikakvih kartica i keša, ali s puno limenka Red Bulla koje će mijenjati za što god im je na putovanju potrebno.


Kako sudjelovati?


Za početak nađi još dvoje jednako entuzijastičnih prijatelja koji su spremni s tobom krenuti u ovu ludu avanturu. Snimite video u trajanju od jedne minute u kojemu ćete pokazati zašto ste baš vi dobar izbor za ovaj izazov, a to možete dokazati i demonstracijom nekih skillova koje posjedujete! Znaš žonglirati? Možeš naručiti pivo na više od pet jezika? Imaš izvanredne sposobnosti pregovaranja? Što god misliš da ti može pomoći na ovome putu u sklapanju najboljih dealova – pokaži!

Ako želiš pobijediti, nije zgorega imati vojsku pratitelja na Instagramu i drugim mrežama, ili barem jako entuzijastične prijatelje i obitelj koji će  svojim glasovima osigurati da tvoj tim završi u finalu. Po jedan tim od svake zemlje će u finalu reprezentirati svoju zemlju, a stručni će žiri među finalistima odabrati onaj najbolji. 


foto: RedBull

Na stranici www.redbullcanyoumakeit.com možeš saznati sve detalje i ako misliš da je ovako nešto baš za tebe, ne zaboravi poslati prijavu najkasnije do 17. veljače 2020.

Jesi li spreman pokazati što se sve može kupiti samo s jednom limenkom Red Bulla?

Jesi li spreman za avanturu života?


RedBullstudentiavantura životaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se