Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Šire ljubav dobrim djelima: Studenti FKIT-a pripremaju palačinke, kolačiće i kuhano vino kako bi pomogli skromnom dječaku

MojFaks | Laganini, 12.12.2018.  Šire ljubav dobrim djelima: Studenti FKIT-a pripremaju palačinke, kolačiće i kuhano vino kako bi pomogli skromnom dječaku

Studenti Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu odlučili su širiti ljubav pa su i vama omogućili priliku da učinite dobro djelo. O čemu se radi? Prikupljaju donacije za skromnog dječaka Domagoja pa pozivaju ljude da ili kod njih jedu palačinke, božićne kolačiće te piju kuhano vino ili pak da doniraju namirnice poput brašna soli, konzervirane hrane...

Na FKIT-u odvit će se u četvrtak, 13. prosinca, prava "Božićna priča". Studenti organiziraju druženje na FKIT-u za sve studente, njihove prijatelje te obitelj koja je skroz humanitarnog karaktera.

"Kako bi svi zajedno lijepo zaokružili ovu godinu i prije nego pobjegnemo svi kućama papati sarmu i božićne kolačiće odlučili smo organizirati božićno druženje svih nas i naših prijatelja na našem Fakultetu.", napisali su studenti u opis svog Facebook eventa.

Izvor: Facebook

Što se programa tiče, on počinje u 16 sati u Klubu nastavnika gdje će se moći pojesti palačinke, božićni kolačići te će se piti kuhano vino, a druženje će se upotpuniti igranjem društvenih igara, izradom čestitki i slušanjem božićnih pjesama. Od 19 sati kreće kviz, a od 17 do 19 sati odvijat će se predstava "Recept za ljubav" i nastup Klape Fjabula. Druženje je predviđeno do 22 sata.

"No, Božićna priča na FKIT-u počinje već 5.12. kada će na sve tri lokacije ( Savska cesta, Marulićev trg 19 i 20) biti postavljene kutije u koje sve do 13.12. možete donirati nešto od nekvarljivih namirnica (brašno, šećer, sol, ulje, konzerviranu hranu...). Sve prikupljene donacije namijenili smo za skromnog dječaka Domagoja s plišancima i jednu siromašnu obitelj iz Zagreba. Dakle, upišite u svoj adventski kalendar da ste 13.12. popodne zauzeti, a do tada ubacite nešto i u kutije. Pozovi i prijatelje, curu, dečka, sestru, brata, tetku, ujnu, strica i ne zaboravi baku! Probudimo božićni duh u sebi i raširimo ljubav dobrim djelima.", napisali su studenti.

Izvor: Unsplash

I vi možete postati dio ovog događaja pa bacite oko na Facebook event ove humanitarne i Božićne priče FKIT-a.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Studentski zbor FKIT-a/FreePik@rawpixel.com


FKITbožićna čarolijahumanitarnostudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se