Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Skroz inovativno: Pogledajte kako profesor iz susjedne države skuplja kolokvije jer ovo još niste vidjeli FOTO

MojFaks | Laganini, 29.08.2018.Skroz inovativno: Pogledajte kako profesor iz susjedne države skuplja kolokvije jer ovo još niste vidjeli FOTO

Profesori nakon kolokvija uglavnom idu od klupe do klupe pa skupljaju testove, ali tom 'metodom skupljanja' ne koriste se svi. Primjerice, neki profesori se popnu na stol baš kao profesor s Fakulteta političkih znanosti u Beogradu i tako si skrate 'probijanje' do svih tih studenata u predavaonici.

Profesor Dejan Milenković Bagzi, s Fakulteta političkih znanosti u Beogradu, prije nekoliko mjeseci pokrenuo je potpuno inovativan način za skupljanje testova nakon odrađenog kolokvija, piše Telegraf. Kako se ne bi morao provlačiti provlači između redova i trčati s jednog dijela amfiteatra na drugi, on je odlučio popeti se i hodati preko stolova i tako brže završiti posao. Profesor Milenković je prodekan za kvalitetu, samoevaluaciju i znanstveno istraživačku djelatnost na Fakultetu, a kako studenti za Telegraf kažu, nije mu prvi put da tako prikuplja kolokvije.

Profesor je pronašao svoju metodu prikupljanja kolokvija... izvor: Telegraf

"Klasika kod Bagzija. Ne znam kakvi su drugi dojmovi o njemu, ali on je, po mom mišljenju, odličan profesor, mnogo bolji od ostalih koji rade na ovom fakultetu. Ipak zna s vremena na vrijeme raditi ovakve stvari.", napisala je jedna studentica Fakulteta političkih znanosti ispod fotografije koja je objavljena na društvenim mrežama.


...Profesor sa Sveučilišta u Rijeci traži krivca: Urnebesni obrazac za evaluaciju kakav još niste vidjeli...I drugi studenti imali su samo riječi hvale za profesora, a svi se slažu da njegovi potezi slični ovom, nisu rijetkost. No, budući da profesor ne radi ništa loše svojom metodom prikupljanja testova, studenti mu ne zamjeraju apsolutno ništa. Što drugo reći nego: snalažljivost je vrlina.

Ivana Petrić
izvor: Telegraf.rs
foto: Pixabay/Telegraf/Pixlr


profesorkolokvijiskupljanje kolokvijainovativanKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se