Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentska romantika: Slatke poruke koje vam mogu proći samo na faksu

MojFaks | Laganini, 10.10.2016.Studentska romantika: Slatke poruke koje vam mogu proći samo na faksu

Iako nam tijekom studiranja fakultet preokupira većinu slobodnog vremena i života generalno, uvijek imamo vremena za slanje romantičnih poruka dragoj osobi pred kojom se ne bojimo razotkriti i pokazati da smo totalna 'lignja'.

Bez brige, ovo "lignja" nije u negativnom kontekstu te označava nekog jako zaljubljenog (barem u mom rječniku). Uvijek nam je lakše učiti kada nam naša bolja polovica pošalje sms kojim nam poručuje da bi radije bila u našem zagrljaju nego u zagrljaju skripte ili ne daj bože knjige.

Ako ste htjeli razveseliti svoju "lignju" možda je vrijeme da razmotrite ove prijedloge poruka kojima biste mogli izazvati osmijeh na licu vaše najdraže osobe jer ćete napisati nešto skroz klišeizirano ili smiješno:

1. Pa tko nije još sreo smušenog brucoša? Stoga, ako vam netko pošalje ovakav sms znajte da se totalno zapalio.2. Malo klišeja koji uvijek upali!3. Za one koji su već prešli na "zločeste" razgovore...4. Originalno, slatko i jednostavno je uvijek i najljepše5. Ovo samo isprva zvuči krivo, ali zapravo je bomba...6. Svi mi imamo svog profesora zvanog Ljubav!7. Nek' se zna da su potpisi mjerilo ljubavi!8. I onda netko kaže da je prvostupnička diploma tu za "džaba"!9. Švercanje ne prestaje niti u ljubavi...Ivana Petrić
foto: Shutterstock


sms porukeprouke na faksuljubavne porukeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se