Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Stega u studentskom domu: cimerice s iskustvom napisale 14 pravila za novu djevojku

MojFaks | Laganini, 29.12.2016.Stega u studentskom domu: cimerice s iskustvom napisale 14 pravila za novu djevojku

Svi znamo da je život u domu nemoguć ukoliko se ne pridržavamo nekih osnovnih pravila. S druge strane, nekima ta 'osnovna pravila' obuhvaćaju dijeljenje ćevapa, broj cipela u hodniku, sušilo za veš...

Dvije studentice iz beogradskog Studentskog doma "Patrisa Lubumbe" ušle su u legendu. Opečene prijašnjim lošim cimerskim iskustvom, novoj "sretnici" odlučili su sastaviti i izložiti 14 točaka po kojima se lakše i ugodnije živi u zajedništvu njihove sobe.

Osim što inzistiraju na tome da se od kuće ne donose suvišne stvari (sušilo za veš, kuhala, namještaja) koje bi samo zagušile ionako skromni prostor studentske sobe, smislile su i rotacije za ostale problematične situacije: korištenje interneta, pospremanje i sl.


foto: Facebook via Blic

No, osim ovih pravila predvidjela su i ona malo neobičnija, a koja se tiču podjele ćevapa, telefoniranja u kupaonici ili na hodniku, tjednih dolazaka kući najkasnije do 12 sati, slušanja glazbe na slušalice, da nabrojimo samo neke od tih točaka.
foto: Facebook via Blic

Ukoliko imate problema s cimerima, neka vam ovaj popis bude vodilja za sastavljanje vlastitog. Garantirano ćete odvojiti cimersko žito od kukolja!

L.B./foto: kolaž (Facebook@Milinko vam daruje, Facebook via Blic)


Studentski dom Patris Lumumbastudenticepravilnikcimerica14 točakaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se