Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Jedni motaju duhan, a drugi lakiraju nokte: Kako se studenti s različitih fakulteta pripremaju za učenje?

Objavljeno prije 3 dana u Laganini

Prije samog učenja gore su još samo pripreme za učenje. Sve kreće s psihičkom pripremom pa onda s pomnim biranjem materijala za printanje, organizacijom učenja, kukanjem na društvenim mrežama o tome 'kako je život težak'. No, pripremaju li se studenti s različitih fakulteta jednako?

FOTO Student na kolokvij donio 'vojsku' sličica svetaca: Provjerite je li položio

Objavljeno prije 3 dana u Laganini

Odlazak na ispit i kolokvij je situacija u kojoj mnogi od nas osim učenju pribjegavaju i nekim 'alternativnijim' metodama za dobivanja pozitivne ocjene.

Hoćete li i dalje peglati iksice? Student koji radi u menzi otkrio nam što se ondje događa kad ne gledate

Objavljeno prije 4 dana u Laganini

Svi dobro poznajete omiljene tete blagajnice ili kuharice u menzi, ali znate li da ondje mogu raditi i vaši kolege studenti? Oni znaju sve tajne vaših omiljenih obroka, a mi smo pronašli jednoga i izrešetali ga pitanjima...

FOTO Nakon jednog potpisa na iksici krenula lavina: Hrabri studenti odgovorili na izazov i pokazali nam da pišu jednako lijepo

Objavljeno prije 6 dana u Laganini

Donedavno nismo pridavali puno pažnje studentskim potpisima na iksicama dok nismo vidjeli 'krasopisni' potpis zagrebačke studentice Paule na njenoj iksici. O tome smo pisali, a nakon toga je nastalo ludilo jer su mnogi htjeli pokazati da i oni čak imaju jednako lijepe, ako ne i ljepše potpise na studentskim dokumentima.

Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu

Objavljeno 15.01.2018. u Laganini

Prije nekoliko mjeseci svoje je studente ugodno iznenadio profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu jer je na vrata svog kabineta zalijepio 'Take a smile'. Sličnu stvar je napravila i profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, ali im je uz to dala razlog za plakanje od smijeha.

FOTO Šibenski studenti na genijalan način 'čuvaju noge' dok čekaju red za hranu u menzi

Objavljeno 15.01.2018. u Laganini

Nitko ne voli gužvu u menzi: dugo čekanje, pomicanje ka cilju centimetar po centimetar, onaj osjećaj malaksalosti i kiseline u želucu kad se napokon primaknemo tanjurima s primamljivim obrocima pa ti netko pred nosom zgrabi zadnji pohanac ili odrezak od tune... Nema gore stvari.

Zagrebačka studentica objavila neobičan oglas: 'Tražim osobu da na predavanju zapisuje umjesto mene'

Objavljeno 15.01.2018. u Laganini

Studenti mogu raditi svakakve poslove pa ih tako često viđamo kako konobare, dijele letke ili animiraju ljude, ali do sada ih nismo vidjeli kao 'pomoćnike' koji će zapisivati umjesto nekog drugog na predavanju. Upravo takvu osobu je tražila studentica Libertasa u Zagrebu, a osobi za zapisivanje na predavanju nudi 150 kuna.

Potrebna izvanredna deratizacija: U prvom paviljonu Šare ipak miševi kolo vode – oglasili se i iz SC-a

Objavljeno 11.01.2018. u Laganini

Prošli tjedan prvi smo izvijestili o pojavi miševa u studentskom domu Dr. Ante Starčević nakon što je studentica pronašla mrtvog miša u kupaonici. No, izgleda da ipak nije bila riječ o jednom mišu jer se zbog toga oglasio i zagrebački Studentski centar s priopćenjem da se provela izvanredna deratizacija.

Tito u riječkoj menzi: Pogledajte kako se zove blagajnik koji naplaćuje sve što studenti pojedu i popiju

Objavljeno 10.01.2018. u Laganini

Kada dobijemo račun nakon što smo uzeli klopu u menzi uglavnom nam oko 'pobjegne' samo na iznos koji moramo platiti. No, na računu u riječkom studentskom restoranu 'Kampus' nije teško ne zamijetiti i nešto drugo. Naime, blagajnik ima isto ime kao političar iz prošlosti oko kojeg se i danas diže prašina.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se