Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Baš i nisu tako super: Precijenjene stvari u studentskom životu

Objavljeno 06.10.2016. u Laganini

Kada prestanemo brojati koliko krigli piva možemo popiti u sat vremena i krenemo brojati režije koje imamo za platiti ovaj mjesec znamo sa sigurnošću da je 'bezbrižno' studentsko vrijeme iza nas.

Prokletstvo timskog rada: najgore vrste kolega s kojima ćeš raditi grupne projekte

Objavljeno 06.10.2016. u Laganini

Grupni projekti su ono na što uglavnom zamračimo, a posebno onda kad u grupi završimo s onima koje najblaže rečeno možemo nazvati 'mrtvnim puhalima'.

Spavajte ako vam je život mio: Rano buđenje može vas ubiti!

Objavljeno 05.10.2016. u Laganini

Znanost nam uglavnom olakšava život pa je to napravila i ovaj put: rezultati novog istraživanja pokazuju da bi itekako trebali odspavati koji sat više ako želimo dočekati starost.

Za sve 'uvlakače', lijenčine, škrtice: Ponašanja na fakultetu koja bi trebala biti kažnjiva zakonom

Objavljeno 04.10.2016. u Laganini

Bit ćemo malo pasivno-agresivni i reći da se neki ljudi na fakultetu ponašaju totalno kao kod kuće i s takvim ponašanjem pobuđuju gnušanje i mržnju u našoj utrobi pa dišemo u vrećicu čim ih ugledamo.

Ova pamet, ali one godine: Što bih na apsolventskoj godini poručila sebi brucošici?

Objavljeno 03.10.2016. u Laganini

Nerijetko možemo čuti nekoga tko je na pragu četrdesete da kaže nešto u stilu: 'Da su mi barem te mlade godine i ova pamet, gdje bi mi bio kraj...' i odmah pomislimo: 'Sad ti je kasno!'. No, često nismo ni svjesni da ćemo točno tu istu rečenicu izgovarati i mi kroz nekih pet godina.

Odličan trik s kalkulatorom: saznaj bilo čiji broj mobitela

Objavljeno 30.09.2016. u Laganini

Napokon i oni među nama koji nose kalkulatore veličine daske za peglanje došli na svoje...

Romantična, intuitivna ili strastvena: Kakva si u vezama prema fakultetu na kojem studiraš?

Objavljeno 30.09.2016. u Laganini

Tijekom fakulteta imamo puno značajnije ljubavne veze od onih u srednjoj školi ili barem tako mislimo. Za vrijeme petogodišnjeg studiranja netko se zaljubi i ostane s tom osobom i nakon diplome dok netko promijeni deset prijatelja s povlasticama i vodi se onom 'vjetar se vezat' ne može'.

Endemske vrste s fakulteta: Tipovi profesora koje ćeš susresti tijekom studiranja

Objavljeno 29.09.2016. u Laganini

Kada idemo u srednju mislimo da smo se nagledali i naslušali svakakvih profesora, ali čim pređemo prag zgrade faksa to se odmah promijeni i shvatimo da smo bili u zabludi. Tek tijekom studija možemo vidjeti da su profesori iz srednje med i mlijeko.

Što kad ne napišete seminar na vrijeme? Majstorska isprika kreativnog studenta

Objavljeno 28.09.2016. u Laganini

Svi se nađemo u situaciji da nam se prikrade rok za predaju seminara, a mi nemamo niti jednog retka na papiru. Ponekad su životne okolnosti takve da nas, uz najbolju volju, sprečavaju da odradimo obaveze, a ponekad nam se jednostavno ne da.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se