Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Projekt koji će ovjekovječiti duh kultnog zagrebačkog doma: Klikom po Savi

Objavljeno 18.11.2016. u Laganini

Streetstyle fotografije dio su svakog modnog i lifestyle magazina, a odnedavno postoji projekt koji će ležeran, razigran i uvijek mladenački duh Save i njenih stanara pokušati ovjekovječiti na isti način.

Žestok početak faksa: 'Pogledajte lijevo, pogledajte desno – jedan od vas troje neće proći ispit...'

Objavljeno 10.11.2016. u Laganini

Borna Bilas je prošlogodišnji maturant, učenik generacije koji je u Gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu stekao odličnu podlogu za upis FER-a. Što ga je dočekalo u predavaonicama, nije mogao ni sanjati.

Student napravio lažnu božićnu reklamu i dobio posao

Objavljeno 10.11.2016. u Laganini

Ne kaže se uzalud da moramo biti jako odvažni i hrabri ako želimo ostaviti dobar dojam. Upravo takav je bio student Nick Jablonka kad je odlučio napraviti lažnu božićnu reklamu koja je očito bila pravi pogodak...

'Svijet je tvoj': Studentica napisala pismo kćeri koju nema

Objavljeno 10.11.2016. u Laganini

Studentica Sveučilišta Simpson, Sydney Davis, napisala je pismo imaginarnoj kćeri o tome kako bi je odgajala, kad bi bila njena majka.

Ono na umu, nije na drumu: Što govorimo cimeru vs. ono što zapravo mislimo

Objavljeno 09.11.2016. u Laganini

Neki studenti imaju sreće pa sa svojim cimerom ili cimericom imaju vrlo harmoničan odnos. Oni zajedno čiste stan, svaki tjedan je na drugome red da kupi hranu i svi se toga drže te su obzirni kada je u pitanju dovođenje gostiju.

Dežurni internet-majstor na 'Savi' poručuje: 'Studenti nisu dovoljno informatički pismeni'

Objavljeno 04.11.2016. u Laganini

Studentske grupe koje su posvećene domovima pune su objava i molbi studenata koji vape: 'Ima tko da mi riješi internet?'. Tu uskače mladić koji je tata-mata za popravak i 'štimanje' internetske veze...

Sustanarku u domu zamolila da se tiše seksa: ovakav odgovor sigurno nije očekivala

Objavljeno 03.11.2016. u Laganini

Života u domu se mnogi sjećaju s radošću, a možemo slobodno reći da je to iskustvo neusporedivo s drugim životnim iskustvima.

'Šatori ljubavi' na fakultetima u ovoj zemlji nisu ono što mislite

Objavljeno 02.11.2016. u Laganini

Kineski fakulteti za sve brucoše uveli su jedinstvenu i pomalo neobičnu praksu olakšavanja šoka prelaska iz obiteljskog doma na fakultet.

Ma kakvo ljeto: 9 razloga zašto studenti vole hladnije vrijeme

Objavljeno 31.10.2016. u Laganini

Premda će mnogi reći da im je omiljeno godišnje doba ljeto, zimsko vrijeme ima dosta čari. Primjerice, jedna od njih je prejedanje sarmom bez razmišljanja o tome kako ćemo izgledati na plaži.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se