Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Odličan trik s kalkulatorom: saznaj bilo čiji broj mobitela

Objavljeno 30.09.2016. u Laganini

Napokon i oni među nama koji nose kalkulatore veličine daske za peglanje došli na svoje...

Romantična, intuitivna ili strastvena: Kakva si u vezama prema fakultetu na kojem studiraš?

Objavljeno 30.09.2016. u Laganini

Tijekom fakulteta imamo puno značajnije ljubavne veze od onih u srednjoj školi ili barem tako mislimo. Za vrijeme petogodišnjeg studiranja netko se zaljubi i ostane s tom osobom i nakon diplome dok netko promijeni deset prijatelja s povlasticama i vodi se onom 'vjetar se vezat' ne može'.

Endemske vrste s fakulteta: Tipovi profesora koje ćeš susresti tijekom studiranja

Objavljeno 29.09.2016. u Laganini

Kada idemo u srednju mislimo da smo se nagledali i naslušali svakakvih profesora, ali čim pređemo prag zgrade faksa to se odmah promijeni i shvatimo da smo bili u zabludi. Tek tijekom studija možemo vidjeti da su profesori iz srednje med i mlijeko.

Što kad ne napišete seminar na vrijeme? Majstorska isprika kreativnog studenta

Objavljeno 28.09.2016. u Laganini

Svi se nađemo u situaciji da nam se prikrade rok za predaju seminara, a mi nemamo niti jednog retka na papiru. Ponekad su životne okolnosti takve da nas, uz najbolju volju, sprečavaju da odradimo obaveze, a ponekad nam se jednostavno ne da.

Tata se ispričao sinu u novinama: 'Nisam vjerovao da ćeš diplomirati...'

Objavljeno 27.09.2016. u Laganini

Tata Đurić (slobodno bismo ga mogli prekrstiti u Nevjerni Toma) počeo je gubiti nadu da će njegov sin Ilija ikada diplomirati.

Hit aplikacija: Ono kada studentica iz Zagreba otkrije da joj dečko gleda porno filmove pa to podijeli sa svima

Objavljeno 27.09.2016. u Laganini

U moru raznih aplikacija uvijek je dobro naići na onu koja nam može pomoći da izbacimo apsolutno sve iz sebe i s drugima podijelimo svoj problem. Upravo su takvu aplikaciju osmislili FER-ovci Bojan Pavić i njegov brat Davor te omogućili svima da anonimno otkriju sve ono što ih muči.

'Studiram po Bolonji, a završit ću na klonji': Pjesme o studiranju koje će vas nasmijati do suza

Objavljeno 26.09.2016. u Laganini

Znamo da je istinita ona 'tko pjeva zlo ne misli', a studentima je osobito poznato da je učenje uz glazbu puno lakše. Postoji hrpa pjesama koje su inspirirane studiranjem, a one ujedinjuju studente tako vidimo da smo svi u istoj gabuli učenja, zadaća i ispita.

DNEVNIK APSOLVENTA: S ovim mislima otišao sam na obranu

Objavljeno 23.09.2016. u Laganini

Apsolvent je odsad bivši naziv našeg studenta koji nas je uveseljavao svojim avanturama u posljednjih nekoliko mjeseci. Bilo je to burno i žestoko razdoblje, koje je tako i završilo. Stoga mu nemojte zamjeriti što je zakasnio koji dan s ispisivanjem posljednje stranice svog dnevnika.

Mislili da ih nitko ne vidi: bacili se na 'posao' u praznoj predavaonici na faksu

Objavljeno 20.09.2016. u Laganini

Ok, znamo da studenti često nemaju gdje, ali baš u dvorani prije predavanja!?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se