Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Pohani slatkač, tartufi, kozice, vesele pisanice... U hrvatskim menzama ne viđa se često OVAKAV uskršnji meni! FOTO

Objavljeno 14.04.2020. u Laganini

Mnogi su studenti u dane uskrsnih blagdana bili primorani ostati u mjestu studiranja te su propustili okupljanje oko blagdanskoga stola u krugu obitelji. No, djelatnici SC-a uljepšali su studentima Uskrs te im priredili pregršt slasnih delicija...

Kad se predavanja presele u dnevni boravak: Zavirili smo u kućne 'online predavaonice' studenata - evo kako sada 'slušaju' nastavu! FOTO

Objavljeno 10.04.2020. u Laganini

Nakon što su sva predavanja na fakultetima u Hrvatskoj prebačena u online domenu, studentske su predavaonice ostale puste. No, zato su studentske sobe u kućnoj atmosferi prepune bilježnica, skripti, markera dok su računala postala jedini izvor kontakta s profesorima, kolegama i gradivom.

Online zadaća na crnoj listi: Ovi studenti pomažu roditeljima i klincima da riješe zadatke i isprave jedinice – brzo i bezbolno

Objavljeno 09.04.2020. u Laganini

Studenti Učiteljskoga fakulteta organiziraju online pomoć u učenju u sklopu projekta 'Online zadaću napiši, jedinicu izbriši'.

'Kad si legla, jesi jela, nemoj toliko za laptopom...' Studenti otkrili kako proživljavaju karantenu s RODITELJIMA

Objavljeno 09.04.2020. u Laganini

Mnogi studenti u ovim izvanrednim okolnostima ponovno žive sa svojim roditeljima. O tome kako se nose s ponovnom promjenom okoline i preživljavaju li povratak u roditeljski dom, otkrivaju u razgovoru za naš portal.

Ne mogu bez kampusa! Nakon zabrane ulaska u sobe i domove, studenti izgradili cijeli kompleks – u Minecraftu

Objavljeno 09.04.2020. u Laganini

Kako je COVID-19 zarazio više od milijun ljudi i zatvorio škole širom svijeta, učenici i studenti diljem svijeta pronalaze kreativne načine da ostanu povezani i zajedno prožive otkazane događaje.

'Htjela bih zagrliti mamu i sjesti joj u krilo kao dijete...' Pitali smo studente kako preživljavaju održavanje 'socijalne distance' i grle li se s najbližima

Objavljeno 08.04.2020. u Laganini

Od početka pojave koronavirusa ljude se poziva da se socijalno distanciraju, dok bi ih se trebalo pozivati da drže fizičku distancu.

Koronavirus nije zaustavio promocije: Roboti preuzeli diplome umjesto studenata! FOTO

Objavljeno 07.04.2020. u Laganini

Sveučilište Business Breakthrough (BBT) u Tokiju u Japanu održalo je virtualnu promociju diplomiranih studenata zbog pandemije koronavirusa. Pogledajte kako je to izgledalo.

20 kuna komad! Bivša studentica ekonomije šiva simpa maske: Ako mislite da profitira, pročitajte kamo odlazi zarada...

Objavljeno 06.04.2020. u Laganini

Epidemija koronavirusa mnoge je dočekala nespremne, bar što se tiče opskrbljivanja maskama i dezifencijskim sredstvima. U prvim tjednima, mnoge ljekarne u Hrvatskoj obavijestile su svoje posjetitelje kako zaštitnih maski nema.

Virtualna izložba studenata TTF-a: Aktualnu pandemiju koronavirusa pretočili u zanimljive ilustracije FOTO

Objavljeno 06.04.2020. u Laganini

Studenti Tekstilno-tehnološkoga fakulteta priredili su virtualnu izložbu svojih radova na aktualnu temu COVID-19...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se