Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

'Bolje nego kod babe kući!' Novitet dalmatinske menze oduševio studente: Koštat će samo 1,40kn!

Objavljeno 05.02.2020. u Laganini

Nedavno sam radili kratku anketu o specijalitetima koje bi studenti željeli jesti u menzi. Bilo je tu svega: od janjetine do krvavica pa sve do bogatijeg vege-menija.

Viralna iznenađenja ludog maturanta: Prije odlaska na faks ovako svaki dan stvara uspomene s mlađim bratom

Objavljeno 05.02.2020. u Laganini

Prvi kostim bio je Djed Božićnjak. Klasik! Zatim su uslijedili Chewbacca, Batman, Jura i brojni drugi...

'Imam 60 godina, a i dalje imam noćne more': Top 5 trauma koje su vam uzrokovali vaši profesori

Objavljeno 04.02.2020. u Laganini

Osnovna škola, srednja škola i na kraju fakultet obilježe pola našeg života. Samim tim i ljudi koje susrećemo svakodnevno, od učitelja da profesora postanu dio naše svakodnevice, htjeli mi to ili ne.

Woke up like this ili tip-top dotjerivanje i šminkanje: A kakvi vi izlazite na ispite i utječe li to na ocjenu?

Objavljeno 03.02.2020. u Laganini

Večer pred ispit u većini slučajeva provedemo budno, prelistavajući po tko zna koji put literaturu. Zbog toga, kao i stila života prethodnih dana koje je obilježio ispitni rok, mnogi studenti ne mogu se pohvaliti da su u tom periodu u svom najljepšem izdanju...

Spremni za filmsku večer? Kolege su nam upravo otkrili posljednja tri filma koja su pogledali... Bolje preporuke niste mogli dobiti!

Objavljeno 30.01.2020. u Laganini

Još malo zagrijavanja stolica u knjižnicama i sobama, nekoliko izlazaka na ispit i tjedan nagrađivanja postignutog uspjeha ili oplakivanja može da počne. A što tada raditi, nego nadoknaditi sve moguće filmove koje smo htjeli pogledati, ali morali smo raditi na samokontroli i bježati od njih dok je ispitni rok u tijeku.

Skripte za ogrjev? Ne zvuči loše! Evo gdje završe sve vaše skripte i bilježnice nakon položenog ispita

Objavljeno 30.01.2020. u Laganini

Semestar se bliži kraju, a svi marljivo prikupljeni materijali više vam neće trebati. Studenti su nam otkrili što rade i gdje odlažu sve skripte, bilježnice i materijale po završetku semestra...

'Više od pola faksa proveo u kafani, a neki dan je i diplomirao': Kafići postaju sve popularnija mjesta za učenje među hrvatskim studentima?

Objavljeno 29.01.2020. u Laganini

Lokacija i prostor vrlo su važan izbor za učenje svakoga studenta. Neki odabiru mir i tišinu, a neki kafić, vrevu i buku. A da su neki svoj fakultet završili, pa i diplomirali u kafiću, dokazuje sve veću popularnost kafića kao idealnoga mjesta za učenje...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se