Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Prijavio se na 20 fakulteta i upao na sve! A ako to nije dosta – dobio i besplatnu školarinu

Objavljeno 04.04.2018. u Laganini

Kada dođe vrijeme razmišljanja o studiju, maturanti imaju barem pet fakulteta u glavio kojima sanjare. No, zašto ne razmišljati još šire? Ovaj je mladić u obzir uzeo 20 fakulteta, poslao prijave pa iznenađujuće upao na sve, uz brojne pogodnosti.

Bez vadičepa nema diplome: Otvoren vinski studij za sve ljubitelje dobre kapljice

Objavljeno 03.04.2018. u Laganini

Kad je već općeprihvaćeno mišljenje društva da su studenti poprilično slobodni kad je ispijanje alkoholnih pića u pitanju, zašto se ne prepustiti i na tome zaraditi diplomu?

VIDEO Kad nemaš zdjelu jedeš iz bilo čega: Student omiljene žitarice pojeo iz rupe na cesti

Objavljeno 30.03.2018. u Laganini

Mnogi jedu žitarice za doručak jer svoje jutro ne mogu zamisliti bez 'pahuljica'. No, jednom studentu za to ne trebaju zdjelice ni tanjuri jer on svoje žitarice 'zoba' ni više ni manje nego iz pukotine na cesti. Da, dobro ste pročitali – iz pukotine na cesti.

Donio pisaću mašinu u čitaonicu fakulteta pa krenuo tipkati: Evo kako su reagirali kolege studenti – VIDEO

Objavljeno 29.03.2018. u Laganini

Kao što svi znamo u čitaonicama knjižnica vrijedi pravilo tišine, a onoga tko glasno govori ili stalno stvara buku, bez suzdržavanja će opomenuti drugi kolege ili knjižničar. Čini se da je to s uma smetnuo student prava iz Beograda koji je na stol u čitaonici izvadio pisaću mašinu pa počeo glasno tipkati dok su ga drugi studenti u čudu promatrali.

Nekima blamaža, drugima gušt: Student zakasnio na predavanje, a profesor ga kaznio plesanjem pred kolegama – VIDEO

Objavljeno 28.03.2018. u Laganini

Profesore uglavnom ne zanima kasnite li nekoliko minuta na njihovo predavanje sve dok ste unutar 'akademske četvrti'. No, neki od njih nikako ne toleriraju kašnjenje pa kod njih studenti dodatno paze da se pojave koju minutu ranije. Jedan maštoviti profesor odlučio je doskočiti kašnjenju tako što kod njega postoji 'plesna kasna' za one koji kasne.

Logičan potez: Student upisao ženski fakultet jer ne može pronaći djevojku

Objavljeno 27.03.2018. u Laganini

Kako se lakše približiti djevojkama? Jedan student riješio je ovu misteriju: dovoljno je upasti na prestižno žensko sveučilište...

Omiljeni sendvič bar na Savi razveselio studente: Najpopularniji zalogaji tijekom blagdana još povoljniji

Objavljeno 26.03.2018. u Laganini

Sandwich bar Fresh – Kod tete u obe svoje poslovnice mami rijeke studenata koji ondje vole pojesti sendvič u bilo koje doba dana ili noći.

Jednima šou, njemu muka: PMF-ovac napisao pjesmu o nesretniku koji želi spavati dok drugi u domu partijaju

Objavljeno 26.03.2018. u Laganini

Tulumi u studentskim domovima nisu rijetkost pa se zato često na Facebook grupama domova mogu vidjeti objave u kojima studenti mole svoje sustanare da se stišaju.Stoga ne čudi da je jedan stanar doma na Savi napisao upravo pjesmu o tome.

Nije mu do politike nego do maženja: Studenti žele psa za predsjednika studentskog zbora

Objavljeno 22.03.2018. u Laganini

Nedavno smo pisali o tome da studenti sa Sveučilišta Aberdeen žele u znak protesta mačku za rektora jer smatraju da bi se mačak Buttons bolje brinuo o studentima, a sada prenosimo priču o studentima koji za predsjednika studentskog zbora žele ni više ni manje nego - psa.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se