Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

KVIZ u kockastom izdanju: Saznaj koji bi hrvatski reprezentativac bio tvoj idealni kolega na faksu

Objavljeno 09.07.2018. u Laganini

Od početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Hrvatsku trese nogometna groznica. Nakon što su naši dečki razvalili Ruse i tako Hrvatskoj osigurali mjesto u polufinalu, kockasta atmosfera je još više uzavrela. No, sigurno niste razmišljali o tome s kojim bi se momkom iz repke odlično složili u fakultetskim klupama. E pa, sada hoćete!

Najbolje uspomene su u japankama: Top citati o ljetu koji će savršeno ići uz tvoje najbolje fotke s plaže

Objavljeno 05.07.2018. u Laganini

Ljeto...započinje ispitnim rokovima, a završava pripremama za one jesenske. Unatoč tome, jedva ga čekamo svake godine jer je to vrijeme između idealno za odmaranje, druženje, japanke i XXL koktele uz onu neizostavnu: 'A 'ko to more platit?'

'Bolje i od jutarnjeg seksa': Evo od čega je sve bolji osjećaj kad napokon položite NAJTEŽI ISPIT u roku

Objavljeno 04.07.2018. u Laganini

Svaki student se tijekom studija barem jednom susretne s vrlo teškim ispitom, a oni koji se s takvim ispitima suoče čak nekoliko puta tijekom studiranja jako dobro znaju kakva je to patnja, ali i olakšanje nakon što se jedan takav ispit položi.

KVIZ za ispraćaj ljetnih rokova: Saznaj hoćeš li sljedeći ispit riješiti k'o od šale ili pasti k'o kruška

Objavljeno 03.07.2018. u Laganini

Mnogi studenti su to jedva čekali i nije bilo uzalud jer kraj ispitne sezone se polako približava. Sada bi valjalo još malo stisnuti zube, zagrijati stolicu i položiti koliko god je ispita moguće kako bi rujan bio manje stresan. No, kao što znamo, ponekad se studenti nakon rokova osjećaju kao da su prošli bitku te zaista nije lako izdržati s učenjem do kraja.

Repka zaslužna za navalu mladih koji upisuju faks: 'Što dalje na prvenstvu, to nama više studenata'

Objavljeno 03.07.2018. u Laganini

Svatko ima različite motive za odlazak na studij u drugu državu, a Hrvatska je stranim studentima postala atraktivna za školovanje za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Barem tako tvrde na Sveučilištu u Dubrovniku kojima se javio strani student sa željom da studira upravo ondje nakon što je gledao nogometni 'okršaj' između Hrvatske i Argentine.

Student uništio novi iPhone pa izmislio najbolju zaštitu za sve kojima mobiteli 'cure' kroz prste

Objavljeno 02.07.2018. u Laganini

Philip Frenzel, student Sveučilišta u Aalenu u Njemačkoj osmislio je ADCASE, genijalnu zaštitu za mobitele koja u trenutku kad vam mobitel ispadne iz ruke aktivira zračni jastuk ili nožice ili što god ovo bilo, a uz koje će vas mobitel biti siguran čak i ako ste najnespretnija osoba na svijetu.

Čudo od djeteta: Ovaj 8-godišnjak već je završio srednju, a uskoro kreće i na fakultet

Objavljeno 02.07.2018. u Laganini

Osmogodišnji Belgijanac Laurent Simmons završio je srednju školu, a za nekoliko mjeseci kreće u lov na diplomu. I da, dobro ste zaključili – on je čudo od djeteta!

Još jednom dokazale da su uvijek tu za nas: Kad s cimericom u gipsu dođeš u brzu menzu, a tete ti prirede OVO! VIDEO

Objavljeno 29.06.2018. u Laganini

Davno je netko rekao da su tete u menzi naše druge mame, a da je to blizu istini koliko može biti ne propuštaju nam dokazati i pokazati – barem nekoliko puta godišnje. Ovaj put razveselile su studente koji su na večeru došli u 'brzu'.

Prva studentica Romkinja u povijesti opatijskog fakulteta: 'Dekanica se zbog mene morala konzultirati s ministarstvom...'

Objavljeno 28.06.2018. u Laganini

Prilikom upisa na željeni studij, dekanica se morala konzultirati s Ministarstvom znanosti i obrazovanja jer je Valentina prva Romkinja u povijesti tog fakulteta koja ondje studira.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se