Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Istraživanje pokazalo da je studentima brak zadnja opcija pa često imaju prijatelje s povlasticama

Objavljeno 20.06.2018. u Laganini

Rezultate istraživanja o navikama studenata i njihovim preferencijama uvijek je zanimljivo čitati. Jedno tako novo istraživanje koje su proveli sami studenti dolazi iz Srbije, točnije Beograda, gdje su se istraživale različite studentske preferencije, a najzanimljivija je ona povezana sa seksom.

Pravo ekološko otkriće: Student izumio bocu koju možete pojesti nakon što vam više ne treba

Objavljeno 19.06.2018. u Laganini

Ekološka osviještenost čovječanstvu je potrebna više nego ikada ranije. To je prepoznao i jedan student koji je izumio bocu koja se odmah nakon konzumacije sadržaja u njoj razgradi, a moguće ju je i pojesti.

Doletio na klopu: Ovu menzu je posjetio neočekivani gost i iznenadio studente - FOTO

Objavljeno 18.06.2018. u Laganini

Zaposlenici domaćih menzi navikli su na gladne studente koji praznih želudaca dolaze u menzu na svoj omiljeni ručak. No, ono na što nisu naviknuli su nenadani gosti koji također ondje svrate pa su se tako tete u zadarskoj menzi sigurno iznenadile kada je u menzu doletio ni više ni manje nego galeb.

Morat će mu platiti štetu: Mladić ostao bez prestižne stipendije zbog ljubomorne djevojke

Objavljeno 18.06.2018. u Laganini

Zamislite da se prijavite za stipendiju kako biste njome pokrili troškove života i studiranja na svom studiju iz snova. Dobijete odbijenicu pa kasnije saznate da je vaš partner ili partnerica kriv za to? Upravo se to dogodilo mladiću Ericu Abramowitzu čija je tadašnja djevojka zatajila da je dobio stipendiju i to zbog vlastite ljubomore.

Najteži KVIZ dosad: Riješite 'biste li radije' pitanja o ISPITIMA i odmorite mozak od skripte

Objavljeno 15.06.2018. u Laganini

Ispitni rokovi se slobodno mogu preimenovati u 'ispitni šokovi' jer tu bude svega – i padanja, i prolaska, suza i slomova živaca...

Spavalo se u podrumima, jelo jednom dnevno: Evo što su stariji kolege prije 80 godina poručili brucošima

Objavljeno 14.06.2018. u Laganini

Prije 80 godina studiranje je možda bilo drugačije nego danas, ali bez obzira na to studenti će zauvijek biti studenti. To se može vidjeti i na primjeru lista 'Student' koji je izlazio u Jugoslaviji te bio istinsko glasilo studentskih razmišljanja pa je svakako zanimljivo danas vidjeti što je bila tadašnja 'studentska brija'.

'Tamo ostaješ učiti do ponoći iz knjige od 1000 stranica': Klinci iz vrtića svojim riječima opisali što je to fakultet – VIDEO

Objavljeno 12.06.2018. u Laganini

Kao djeca imali smo vlastitu predodžbu fakulteta pa smo vjerojatno zamišljali da tamo idu mladi, ali ozbiljni ljudi koji znaju što će sa svojim životom, svojom budućnošću i budućim poslom. Sada kad smo odrasli, znamo da smo se prevarili pa nas dječji odgovori uvijek mogu nasmijati kao i dječje poimanje svijeta.

Od medicinara Borata s Rive do FER-ovca koji jede 30 jaja: Sve oklade koje su studenti izgubili - VIDEO

Objavljeno 08.06.2018. u Laganini

Oklade mogu biti vrlo škakljive, osobito kad je 'kazna' zbog gubitka oklade totalno sramotna. O tome studenti vjerojatno ne razmišljaju previše jer se jako vole kladiti sa svojim prijateljima, a njihovi prijatelji su sretni što to mogu snimiti i staviti na društvene mreže kako bi se svekoliko pučanstvo dobro nasmijalo.

Pogled ispod obrva kakve još niste vidjeli: Je li ovo studentica s najgušćim obrvama na svijetu?

Objavljeno 08.06.2018. u Laganini

Poznata slikarica Frida Kahlo prva je proslavila guste i spojene obrve, a u 21. stoljeću top-modeli su ti koji diktiraju trendove pa se tako pojavila Cara Delevingne s kojom su guste obrve doživjele svoju modernu renesansu. No, i Frida i Cara mogu se sakriti pred tek diplomiranom Sophijom - vlasnicom najgušćih obrva koje ste vidjeli.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se