Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Prijeti mu zatvor, ali je ušao u legendu: Nećete vjerovati čime se pripiti zadarski student dovezao kući nakon izlaska

Objavljeno 25.05.2018. u Laganini

Kada izađemo u noćni provod i zavirimo u čašicu uglavnom se vraćamo gradskim prijevozom ili zovemo taksi, ali očito nismo dovoljno maštoviti sa svojim prijevozom kao 24-godišnji student iz Zadra. On se s noći sa srijede na četvrtak iz noćnog izlaska kući pijan dovezao građevinskim valjkom koji je naravno ukrao.

Muhe, kamenčići i šarafi u ćuftama: Najgori dodaci hrani koje su studenti našli u menzama diljem Hrvatske – FOTO

Objavljeno 24.05.2018. u Laganini

Svaki student koji je barem jednom kuhao zna da se može zalomiti 'neželjeni' gost kasnije u tanjuru poput vlasi kose, trepavice ili bube u salati. Zbog toga nerijetko i studenti pronađu u svom ručku iz menze primjerice dlaku, ali neki su našli i stvari puno strašnije od spomenutog kao što je npr. staklo, šaraf ili pak hranu na koju su alergični u jelu koje ju nije smjelo sadržavati.

Živahni uljez u tanjuru: Studentica snimila malenog gosta u obroku iz menze – VIDEO

Objavljeno 24.05.2018. u Laganini

Kako tvrdi studentica, ovakve se scene u osječkoj menzi viđaju prečesto...

A misliš da je tvoj indeks nakrcan! Ova bakica ima 91 godinu i 'odslušanih' 200 različitih kolegija

Objavljeno 24.05.2018. u Laganini

Svaki student zna da mu je draže imati manji broj kolegija kroz semestar nego veći jer tako lakše stigne izvršavati svoje obaveze, ali s ovim stavom se sigurno ne bi složila jedna bakica. Izora Jones iz Teksasa ima 91 godinu, još uvijek studira, a u svojoj studentskoj 'karijeri' odslušala je čak 200 različitih kolegija.

Studiranje vs. srednja: Studenti odgovorili na vječno pitanje – je li život ljepši u školi ili na faksu?

Objavljeno 22.05.2018. u Laganini

'Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba' kaže stara poslovica i pritom ne griješi puno. Kažemo 'puno' jer nismo sigurni smatra li se 'đačkim dobom' i vrijeme studiranja za koje neki tvrde da je upravo to najljepši period u životu. Vječna borba oko toga je li nam bilo draže 'grijati' školsku klupu ili onu u predavaonici nikada neće prestati, ali jedno je sigurno – lijepo se prisjetiti i jednog i drugog životnog razdoblja.

Jer jedna je k'o nijedna: Student na promociji dobio čak 8 diploma

Objavljeno 22.05.2018. u Laganini

Zamislite da se s promocije vraćate s čak 8 tuljaca. Ne znamo čak ni kako bismo to nosili...

Čuvali bi djecu kraljevskoj obitelji? Školovanje će vas koštati 117 tisuća kuna po godini, ali je plaća primamljiva i zagarantirana

Objavljeno 21.05.2018. u Laganini

Zbog vjenčanja princa Harryja i američke glumice Meghan Markle vjerojatno ćemo još neko vrijeme slušati o samom događaju, no i o zanimljivostima iz kraljevskog svijeta koje prije nismo znali. Jedna od njih je i zanimanje dadilje u kraljevskoj obitelji, za što je, vjerovali ili ne, potrebna diploma. I to prestižnog fakulteta.

Kolegij nakon kojeg otvarate pivovaru - čak i ako niste planirali: Na predavanjima o craft pivu uvijek se traži mjesto više

Objavljeno 18.05.2018. u Laganini

Industrijske pive još uvijek su u 'modi', ali 'craft' pivarska scena mogla bi zasjesti na tron najtraženijih piva. U Hrvatskoj je craft scena poprilično bogata s obzirom na veličinu naše države, a čini se da će uskoro ovakav način proizvodnje piva ući i u studijske programe na fakultetima. Oni brži već su to odradili!

Kad se vratiš u sobu, a tamo novi cimer: Studentima u domu golub ostavio 'iznenađenje' na krevetu – FOTO

Objavljeno 17.05.2018. u Laganini

Studentima u domovima ponekad se događaju neobične stvari, a posebno čini se, beogradskim studentima. Njima je u domsku sobu uletjela golubica i očito se odlično smjestila i opustila jer je napravila nešto neočekivano.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se