Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Želite biti voditelj ili glazbeni urednik? Dođite na audiciju za radijskog voditelja u studentskoj emisiji

Objavljeno 15.02.2018. u Laganini

Iako je nastao 1913. godine, radio je i dalje vrlo popularan medij. Ono što je manje poznato jest činjenica da je radio i dalje najbrži medij unatoč internetu te se i dalje jednako sluša. Studenti koji žele sudjelovati u stvaranju radijskog sadržaja sada to mogu i probati u ulozi voditelja, glazbenog urednika ili glazbenog tehničara.

Na razmjenu ga ohrabrio profesor: 80-godišnji djedica upisao fakultet i sada ide na Erasmus

Objavljeno 15.02.2018. u Laganini

Najstariji sudionik programa studentske razmjene Erasmus vjerojatno je 80-godišnji Španjolac. Gospodin Miguel Castillo, iako u poodmaklim godinama, upisao je studij povijesti i spreman je za studentsku razmjenu u Italiji.

Idealan kandidat: Ovi studenti žele da im rektor sveučilišta bude mačka

Objavljeno 14.02.2018. u Laganini

Kada se odvijaju izbori bitno je da postoji kandidat kojeg želite vidjeti u određenoj ulozi, neovisno o tome je li riječ o predsjedniku, premijeru ili pak rektoru. Studenti Sveučilišta Aberdeen složni su u tome da im novi rektor postane mačak Buttons jer kažu da ih vodstvo sveučilišta uopće ne shvaća ozbiljno.

Snijeg je tu, čeka se ekipa: Studenti ovog sveučilišta mogu na besplatno noćno skijanje

Objavljeno 14.02.2018. u Laganini

Budući da zima još uvijek traje, snježne radosti su mnogima omiljena vikend aktivnost. Jedna od tih aktivnosti je i skijanje, a studenti Sveučilišta u Rijeci mogu potpuno besplatno skijati na Platku.

'Tražimo nekog tko je i inženjer i liječnik': Bloger Krule ukazao na apsurde oglasa za posao u Hrvatskoj

Objavljeno 13.02.2018. u Laganini

Koliko puta ste čuli priču da se netko mlad i visoko obrazovan javio na neki posao i bio otkantan jer je 'prekvalificiran' ili jer 'nema dovoljno iskustva', a upravo je bila tražena mlada i obrazovana osoba iz točno te profesije? S druge strane, koliko ste puta čuli da je na neku poziciju došao netko s 'debelom štelom'? Nažalost, i previše.

VIDEO Studenti strojarstva od Barbie auta napravili pravu jurilicu za utrke

Objavljeno 12.02.2018. u Laganini

Tko kaže da Barbie auto ne mogu voziti i dečki? Ako to netko i tvrdi, tu su studenti strojarstva koji su dokaz da pink autić, namijenjen djevojčicama, mogu voziti i odrasli dečki. Pogotovo nakon što ga nabriju i od njega naprave rozi trkaći automobil.

'Sanjala sam da se najneprivlačniji profesor skinuo': Saznali smo koje to najgore NOĆNE MORE muče naše studente tijekom studija

Objavljeno 09.02.2018. u Laganini

Noćna mora je po definiciji neugodan san u kojem osoba doživljava strašne scene koje joj izazivaju strah, tjeskobu, žalost i očaj. Premda nas ova definicija podsjeća na jedan dio studiranja, svi smo barem jednom imali loš san u kojem su glavni akteri bili faks, profesor ili ispit.

Od 1000 stranica - mikroskopski šalabahter: Ovo su sve super-moći koje studenti koriste tijekom rokova

Objavljeno 09.02.2018. u Laganini

'Odrasli' će reći suprotno, ali studenti znaju koliko studentski život može biti težak. Kako bi ga uspješno preživjeli, studenti baš poput Harryja Pottera često moraju čarobirati da bi stigli sve obaviti. Te studentske super-moći uglavnom im pomažu za vrijeme sezone ispitnih rokova.

FOTO Veš se kuhao u loncu, izlazilo se na ulice, nije bilo mobitela: Bivši stanar pokazao nam kako se prije 30 godina živjelo na Savi

Objavljeno 07.02.2018. u Laganini

Studentski dom Stjepan Radić oduvijek zrači posebnom energijom i toplinom. Da je tako bilo i nekada, prije gotovo 30 godina, svjedoči i profesor Damir Tomas koji je za vrijeme studentskih dana stanovao u kultnom zagrebačkom domu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se