Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Kad stisnu rokovi i suze: Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš plakati nakon sljedećeg ispita

Objavljeno 15.05.2018. u Laganini

Pripreme za ispit mogu trajati dugo - to su situacije u kojima nam bude posebice teško ako na ispitu padnemo iako smo ga dugo pripremali. Tada čupamo kosu, grickamo nokte, proklinjemo i profesora i sebe i najradije bi se zavukli u neku rupu i plakali u beskonačnost.

Studentica se glatko izvukla od ispita na kraju semestra – ako ste hrabri možete pokušati i vi

Objavljeno 15.05.2018. u Laganini

Na nekim fakultetima studenti mogu preko kolokvija rješavati ispite pa si mnogi tako i olakšavaju studiranje i ne ostavljaju sve za ispitne rokove. Studenti koji su kolokvirali, predali seminare te obavili svoje obaveze, ipak moraju pisati ispit iz kolegija gdje je on obavezan, ali ne i jedna studentica koja se na slatko-elegantni način izvukla s ispita.

Ima nade za vječne studente: Diplomirao 49 godina nakon upisa na fakultet

Objavljeno 14.05.2018. u Laganini

Ljudi koji studiraju puno više godina nego što bi trebali, inače poznati kao 'vječni studenti', uopće nisu čudna pojava i svi znaju barem jednog takvog. Oni uglavnom studiraju po 10 ili 20 godina te imaju različite razloge za to, ali vjerovali ili ne – postoje i oni koji su diplomirali nakon gotovo 50 godina. Jedan takav je gospodin imena Larry Johnson.

I za njih 'prijemni': Čistačice na Građevinskom fakultetu polažu ispit iz građevinarstva

Objavljeno 14.05.2018. u Laganini

Osobe koje prijave za posao čišćenja prostorija određenih fakulteta u Hrvatskoj čini se moraju proći neku vrstu prijemnog ispita. Naime, čistačice na Građevinskom fakultetu u Osijeku moraju proći pisano testiranje u vezi građevine, a slična praksa, čini se, postoji i na Fakultetu za dentalnu medicinu u Osijeku.

Stanari čekaju da se na njih uruši strop: Pogledajte kako izgleda studentski dom iz horora – VIDEO

Objavljeno 11.05.2018. u Laganini

Kada mislimo o studentskim domovima uglavnom ih zamišljamo kao prostor koji vrvi mladim ljudima, a ne kao prostor koji vrvi kukcima, zmijama i odvratnom plijesni. Nažalost, upravo u takvom domu iz noćne more moraju stanovati studenti u Makedoniji.

Student tuži fakultet zbog nasilja – ispitni rok ga psihički i fizički 'uništio'

Objavljeno 10.05.2018. u Laganini

'Čim sam okrenuo ispit, znao sam da slijedi krvoproliće.'

Franka, ovako se to radi! Zadarski studenti spojili sve naše pjesme s Eurosonga u jedan megahit

Objavljeno 10.05.2018. u Laganini

Studenti Sveučilišta u Zadru okupljeni u a capella grupu naziva A.K.A. Crescendo svojim nastupima i videima na YouTubeu već neko vrijeme oduševljavaju javnost. Budući da svi bruje o Euroviziji i o tome da je hrvatska predstavnica Franka Batelić ispala iz natjecanja, dečki i cure iz grupe napravili su svoju verziju pjesme za Eurosong i opet rasturili.

Roditelji ga maltretirali tijekom rokova: Na trećoj godini namjerno pao tri ispita da im očita bukvicu

Objavljeno 09.05.2018. u Laganini

Ne kaže se bez razloga: generacijski jaz je to...

Što se onog našeg plana tiče...Studentice nadobudno isplanirale učiti od 9 ujutro pa se dogodilo očekivano

Objavljeno 09.05.2018. u Laganini

Koliko ste se puta s prijateljem ili prijateljicom dogovorili da ćete se sutra rano ujutro naći ispred knjižnice i marljivo se primiti skripti? Sigurno barem nekoliko puta, ali ste ujutro shvatili da navečer zapravo razmišljate puno ambicioznije nego kad se probudite...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se