Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Učite u tišini? Više ne morate jer ovdje je popis pjesama koje su idealne za 'grijanje stolice'

Objavljeno 29.11.2018. u Laganini

Istraživanje je pokazalo da glazba dobro utječe na naše moždane stanice tijekom učenja, a studenti kao da to odavno znaju jer mnogi svoje znanje stječu upravo uz njima omiljenu 'ziku'. No, jeste li znali koja je mjuza idealna za 'bdjenje' nad skriptom?

Niste još odlučili kamo za Novu? Donosimo par idealnih prijedloga za svakog studenta i studenticu

Objavljeno 29.11.2018. u Laganini

Doček Nove godine možete voljeti ili mrziti, ali jedno je sigurno – većina se tada voli dobro provesti. S obzirom na to da su studenti često ograničeni budžetom u planiranju proslave najluđe noći u godini, dobro je znati gdje se mogu za malo love dobro zabaviti.

U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta

Objavljeno 28.11.2018. u Laganini

Kraj studenog donosi blagdansko ozračje jer uskoro se pali i prva svijeća na adventskom vijencu. Osim božićnih pjesama koje nas 'nabrijavaju' na skorašnji blagdan, tu su i božićni filmovi koje iz godine u godinu gledamo s jednakim zadovoljstvom i uzbuđenjem.

Revolucionarna ideja: Studentica osmislila opremu uz pomoć koje će muškarci dojiti bebe

Objavljeno 26.11.2018. u Laganini

Živimo u vremenu kada su studenti vrlo bitne karike u novim idejama jer ih očigledno imaju puno i to srećom – puni su dobri ideja. Tako je studentica imena Marie-Claire Springham osvojila prvu nagradu od Meaning-Centred Design Awardsa koji ju svake godine dodjeljuje za najbolji dizajn. Ona je dizajnirala opremu s kojom će muškarci moći dojiti. Oprema se sastoji od pumpice i prsluka koji podsjeća na grudnjak.

'Bildam i učim, a i dalje ne ide': Student se požalio da nikako ne može naći djevojku – što bi mu savjetovali?

Objavljeno 22.11.2018. u Laganini

Mnogi bi sigurno rekli da je lako naći ljubavnog partnera na fakultetu, jer, logično, ta zgrada je puna ljudi i često studenti moraju biti u interakciji jedni s drugima. No, sami studenti znaju kako je to teško jer nekada ti baš ne ide od ruke koliko god se trudio. Baš kao i student strojarstva iz ove priče.

Možda nećete povjerovati, ali istina je: Ovih 17 znakova pokazuju da ste zapravo inteligentiji nego što mislite

Objavljeno 22.11.2018. u Laganini

Znakovi visoke inteligencije kriju se skoro na svakom koraku, samo ih treba prepoznati. Što prije studenti shvate da su zapravo dosta inteligentni, tim bolje jer tada će im i samopouzdanje porasti, a s tim možda i rezultati na fakultetu.

Da je barem više takvih: Profesor pozvao sve svoje studente na blagdansku večeru

Objavljeno 21.11.2018. u Laganini

Profesori i studenti ne moraju imati striktno 'poslovni' odnos, a pravi dokaz za to je profesor sa Sveučilišta Marshall u Huntingtonu. Naime, on je sve svoje studente iz grupe pozvao na večeru povodom Dana zahvalnosti i tom gestom oduševio sve.

Ne grije te ljubav? Nema frke! Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš upoznati srodnu dušu za vrijeme studija

Objavljeno 19.11.2018. u Laganini

Ako ste mislili da studiranje treba obilježiti samo učenje i obaranje svjetskog rekorda u ispijanju alkohola, prevarili ste se! To je vrijeme kada mnogi upoznaju svoje srodne duše (ili barem to na početku misle), a budući da je bolje na ljubav naići prije, nego kasnije, dobro je znati gdje savršenu osobu za sebe možemo sresti.

Pametni telefon ispred klope: Istraživanje pokazalo da bi studenti radije bili gladni nego bez mobitela

Objavljeno 19.11.2018. u Laganini

Ovisnost o mobitelu 'boljka' je modernog doba pa od nje, logično, pate i studenti...ili barem tako kažu rezultati jednog istraživanja. Naime, istraživanje je pokazalo da će studenti radije gladovali nego bili bez mobitela.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se