Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Koronavirus nije zaustavio promocije: Roboti preuzeli diplome umjesto studenata! FOTO

Objavljeno 07.04.2020. u Laganini

Sveučilište Business Breakthrough (BBT) u Tokiju u Japanu održalo je virtualnu promociju diplomiranih studenata zbog pandemije koronavirusa. Pogledajte kako je to izgledalo.

20 kuna komad! Bivša studentica ekonomije šiva simpa maske: Ako mislite da profitira, pročitajte kamo odlazi zarada...

Objavljeno 06.04.2020. u Laganini

Epidemija koronavirusa mnoge je dočekala nespremne, bar što se tiče opskrbljivanja maskama i dezifencijskim sredstvima. U prvim tjednima, mnoge ljekarne u Hrvatskoj obavijestile su svoje posjetitelje kako zaštitnih maski nema.

Virtualna izložba studenata TTF-a: Aktualnu pandemiju koronavirusa pretočili u zanimljive ilustracije FOTO

Objavljeno 06.04.2020. u Laganini

Studenti Tekstilno-tehnološkoga fakulteta priredili su virtualnu izložbu svojih radova na aktualnu temu COVID-19...

'Puk'o' i očitao bukvicu profesorima koji šalju prezentacije: 'Radili ili ne radili – vama će plaća doći...' VIDEO

Objavljeno 06.04.2020. u Laganini

Započeo je četvrti tjedan online predavanja na fakultetima u Hrvatskoj. Iz razgovora sa studentima pojedinih fakulteta saznali smo da nisu zadovoljni online nastavom koja podrazumijeva samostalno čitanje prezentacija koje postavljaju profesori. Online predavanja uživo, čini se, prava su rijetkost.

Nema više ćakule po hodnicima i škicanja u predavaonicama: Ovo je najsigurniji način upoznavanja kolega s kojima studirate

Objavljeno 01.04.2020. u Laganini

Trenutno su u Hrvatskoj na snazi mjere koje ograničavaju kretanja iz grada u grad, a sve je teže prijeći i granične prijelaze. Fakulteti su zatvoreni, predavanja preseljena u online sferu pa se postavlja pitanje kako u ovim okolnostima upoznati kolege i zbližiti se s njima...

Prvo otpjevao 'Ostani', a onda i 'Jesi mi doma': Izolacija iz ovog studenta ekonomije izvlači samo najbolje obrade pjesama VIDEO

Objavljeno 01.04.2020. u Laganini

U ovim vremenima brojni nas pjevači uveseljavaju svojim obradama pjesama posvećenim nastaloj situaciji uslijed pandemije COVID-19. Student obradama popularnim pjesama poručuje svima 'Ostani' i pita se 'Jesi mi doma'. Poslušajte!

Za sve one koji pate za menzom: Kuhari SC-a uče studente kako napraviti – kajganu! VIDEO

Objavljeno 01.04.2020. u Laganini

Većina studentskih menzi zatvorena je. Zato je osoblje riječkog Studentskog centra odlučilo otvoriti svoju virtualnu kuhinju i podučiti sve zainteresirane nekim 'malim trikovima velikih majstora'.

4 godine živio na Lašćini koja od sutra zatvara vrata: Napisao joj pjesmu koje se ne bi posramili ni NAJVEĆI PJESNICI

Objavljeno 31.03.2020. u Laganini

Kako smo prvi izvijestili, zagrebački Studentski centar prije tjedan dana obavijestio je stanare da SD 'Lašćina' zatvara svoja vrata svima.

FER-ovci više nisu sramežljivi: Dižu se virtualne ruke, pišu se komentari – njima baš ide online nastava

Objavljeno 31.03.2020. u Laganini

Ušli smo u treći tjedan kako se nastave na svim Sveučilištima u Hrvatskoj preselila u online sferu. I dok nam je nekad rano buđenje i odlazak na predavanje bio teret, sada je to buđenje 5 minuta do početka predavanja i sposobnost brzinskog kuhanja kave i umivanja.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se