Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

[VIDEO] 'Učili smo cijeli vikend': Kako zvuči telefonski razgovor majke i sina studenta?

Objavljeno 22.05.2017. u Laganini

Jedeš odlično, kuhaš 'na žlicu' svaki dan, kupuješ skripte pa zato nemaš para, učiš s prijateljima cijeli vikend...koje još laži izgovoriš majci u slušalicu kad te nazove?

Ovo se moglo svima dogoditi: Mladić opasno 'zaglavio' sinoć u Zagrebu i dogodilo se najgore - ima samo ovu fotku

Objavljeno 21.05.2017. u Laganini

Jedan mladić sinoć je tulumario malo više nego što je planirao, malo se i popilo i uglavnom - zaspao je na klupi na tramvajskoj stanici. I kao da to nije bilo dosta, pazite što se dogodilo. Uz sebe je imao gitaru, a kada se probudio, nje više nije bilo...

U jednoj ruci diploma, na drugoj prsten: Student zaprosio djevojku na promociji

Objavljeno 18.05.2017. u Laganini

Prosidba je čin na koji očekujemo pozitivan odgovor, a tu nadu je gajio i ovaj student koji je svoju djevojku zaprosio ni više ni manje nego na promociji.

Zagrebačka studentica Romkinja ruši stereotipe: Dospjela do fakulteta, a planira i u Sabor

Objavljeno 16.05.2017. u Laganini

Studentica Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, 21-godišnja Anesa Šabani, ruši sve stereotipe o Romima. Naime, s očeve strane studentica ima romsko podrijetlo, ali se nikako ne uklapa u statistiku koja kaže da 93 posto Roma u Hrvatskoj živi ispod granice siromaštva.

Studenti iz šale ostavili ananas na izložbi, a ljudi mislili da je to moderna umjetnost

Objavljeno 16.05.2017. u Laganini

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji vole modernu umjetnost i oni koji ju apsolutno ne shvaćaju. Danas se sve čini kao moderna umjetnost, a tom mišlju se vodili su se i studenti iz Škotske koji su se našalili s postavom izložbe kada su ondje ostavili ananas.

Najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu: Studentica informatike želi upravljati Vrgorcem

Objavljeno 15.05.2017. u Laganini

Lokalni izbori u Vrgorcu će sigurno biti zanimljivi jer Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević ondje ima vrlo mladu kandidatkinju. Naime, 19-godišnja Valentina Grbavac ušla je u gradonačelničku utrku, a iz stranke ističu da je najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu ikada u Hrvatskoj.

'Košarica' na Savi? Zagrebački studentski dom uskoro dobiva novi sportski teren

Objavljeno 09.05.2017. u Laganini

Na spomen košarke u glavi nam se javljaju barem dvije asocijacije: lopta i koš. Ljubitelji ovog sporta odavno znaju čari košarke, a u Hrvatskoj se čini kao da je ostala u sjeni drugih sportova. No, jedan zagrebački student želi promjenu pa je pokrenuo inicijativu za izgradnju košarkaškog terena kod doma.

(Ne)kultura na prvom mjestu: Poslodavka opsovala studenticu u poruci

Objavljeno 09.05.2017. u Laganini

Tijekom traženja posla mladi nailaze na različite oglase i poslodavce, a neki od njih šokiraju svojim neprofesionalnim i nekulturnim ponašanjem.

Kad II. svjetski rat postane 11. svjetski rat: Najgore gluposti koje su studenti 'izvalili' na predavanjima

Objavljeno 08.05.2017. u Laganini

Iako ste sigurno već mnogo puta u svome životu čuli da ne postoje glupa pitanja, zbog ovakvih izjava zapitat ćete se je li to zbilja istina...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se