Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Ako studiraš na ovim fakultetima velike su šanse da si psihopat

Objavljeno 04.05.2017. u Laganini

Šefovi velikih korporacija u popularnoj kulturi već se stereotipno prikazuju kao psihopati, no najnovije istraživanje pokazuje da ovaj stereotip možda nije daleko od istine.

'U dva sata tečno naučila njemački': Studenti 'jezičari' ismijali apsurdne reklame s interneta

Objavljeno 04.05.2017. u Laganini

Programi za blokiranje reklama na internetu ponekad su pravi blagoslov, a ako zazirete od 'ad blockera' susrest ćete se s brojnim sadržajima od kojih će vas zaboljeti mozak.

Od sljedeće akademske godine u Osijek se vraća studij ukinut prije više od 30 godina

Objavljeno 04.05.2017. u Laganini

Akademska godina 2017./2018. u Osijeku bit će obogaćena za novi studij, a radi se o kineziologiji na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti.

Vesele Jarsice: Od teglica radi unikatne poklone i odmara dušu od fakulteta

Objavljeno 03.05.2017. u Laganini

Unikatni pokloni su ono što svi volimo darovati, ali i primiti, a upravo jedan takav razveselit će tetu Bošku kojoj u fast food 'Njam - njam' dolaze mnogi studenti.

Kaj fakat? Si ziher?: Mali rječnik purgerskih pojmova za zagrebačke studente (koji nisu iz Zagreba)

Objavljeno 03.05.2017. u Laganini

Zagreb je grad tisuću mogućnosti za veliki broj studenata koji se odvaže na velik korak studiranja u glavnom gradu. Osim sa gužvama, studenti se moraju suočiti sa gomilom zagrebačkih izraza kako bi se lakše navikli na užurbani način života.

Moja kućica, moja katastrofica: Pet tipova stanova u kojima ćete živjeti tijekom fakulteta

Objavljeno 02.05.2017. u Laganini

Vrijeme studija je ujedno i vrijeme sazrijevanja, a odlazak na fakultet u drugi grad iziskuje prvu stepenicu emancipacije mladih – samostalan život. Dok će jedni živjeti u studentskom domu, drugi će iskusiti svu čar života u stanu i čestog 'seljakanja' iz jednog kvarta u drugi.

Asistentica otkrila što studenti pretražuju na internetu tijekom predavanja

Objavljeno 02.05.2017. u Laganini

Stara izreka kaže da je 'povijest učiteljica života', a što bi se onda moglo reći za povijest pretraživanja na internetu? Dok tražimo odgovor na to pitanje, jedna asistentica s fakulteta zavirila je u 'history' svojih studenata i rezultatima šokirala kolege.

Mladi radnici i mlade radnice: Satirična stranica otkriva tužno lice traženja posla u Hrvatskoj

Objavljeno 02.05.2017. u Laganini

Mjesto za kritiku socijalne politike, mjere stručnog osposobljavanja i nedostatka brige o mladima stvorilo se na Facebook stranici 'Mladi radnici i mlade radnice'. Premda njihovi memovi i fotomontaže tjeraju na smijeh, oni nas ujedno bacaju i u razmišljanje jer kao mladi ljudi i sami prolazimo kroz isto sito i rešeto.

Raj za studente? U ovoj zemlji svi redovni studenti primaju stipendiju od 5 tisuća kuna

Objavljeno 28.04.2017. u Laganini

25-godišnja Karolina Martan samo je jedna u moru mladih koja je sasvim iznenada otputovala u Dansku, točnije u Kopenhagen. I ostala ondje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se