Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Roditelji ga maltretirali tijekom rokova: Na trećoj godini namjerno pao tri ispita da im očita bukvicu

Objavljeno 09.05.2018. u Laganini

Ne kaže se bez razloga: generacijski jaz je to...

Što se onog našeg plana tiče...Studentice nadobudno isplanirale učiti od 9 ujutro pa se dogodilo očekivano

Objavljeno 09.05.2018. u Laganini

Koliko ste se puta s prijateljem ili prijateljicom dogovorili da ćete se sutra rano ujutro naći ispred knjižnice i marljivo se primiti skripti? Sigurno barem nekoliko puta, ali ste ujutro shvatili da navečer zapravo razmišljate puno ambicioznije nego kad se probudite...

Sveučilišna knjižnica upozorava studentice da ne dolaze 'polugole' učiti – muški kolege ne mogu se koncentrirati

Objavljeno 08.05.2018. u Laganini

U knjižnicama, osobito sveučilišnim, puno vremena provode i studentice i studenti. Svima je jasno da se u knjižnici ne bi trebalo pričati, a studentice čini se, sada ondje ne mogu doći niti odjevene onako kako bi htjele jer, navodno, ometaju muške kolege.

Trebaš lovu, ali još uvijek ne znaš što bi radio? Riješi KVIZ i saznaj koji je studentski posao stvoren za tebe

Objavljeno 07.05.2018. u Laganini

Osim što uče i zabavljaju se, studenti također i rade. Sezona studentskih poslova je uvijek u jeku, a posebice tijekom ljeta kad se najlakše može pronaći poslić, čak i privremeni. Studenti svoj budžet uglavnom podebljavaju različitim šljakama pa su tako mnogi prošli sve i svašta dok se neki još uvijek dvoume oko toga što bi mogli raditi.

Kada ti predaje legenda: Pogledajte kako je ovaj profesor dočekao studente na usmenom

Objavljeno 04.05.2018. u Laganini

U današnje vrijeme profesori se moraju služiti maštom i biti originalni kako bi doprli do studenata i motivirali ih za učenje i sudjelovanje u nastavi. To dobro zna jedan profesor s fakulteta koji je svoje studente u kabinetu dočekao baš kao popularni meme.

Veća od minimalca: Na oglasnoj ploči zagrebačkog SC-a osvanuo posao sa satnicom od 2 000 kuna!

Objavljeno 04.05.2018. u Laganini

Satnice studentskih poslova uglavnom variraju od 18 do 30 kuna, a kada se pojavi oglas sa satnicom od 35 ili 50 kuna, on se već smatra premijom. No, vjerovali ili ne, na stranicama zagrebačkog Studentskog centra osvanuo je oglas za posao sa satnicom od 2 000 kuna. Nažalost, riječ je o tipfeleru.

Usudite li se? Riješite KVIZ i saznajte koji tip profesora odgovara vašoj osobnosti

Objavljeno 03.05.2018. u Laganini

Tijekom srednje mislimo da smo se nagledali i naslušali svakakvih profesora, ali čim pređemo prag zgrade faksa to se odmah promijeni i shvatimo da smo bili u zabludi. Tek tijekom studija možemo vidjeti da su profesori iz srednje med i mlijeko. No, jeste li se ikada pitali odgovara li možda vaša osobnost nekom tipu profesora?

Poklon za diplomu: Kći Billa Gatesa uskoro završava fakultet pa joj je tata kupio dar za 16 milijuna dolara

Objavljeno 03.05.2018. u Laganini

Kada razmišljamo o tome što bogataši poklanjaju svojoj djeci povodom diplomiranja, tada uglavnom zamišljamo da je riječ o luksuznim automobilima, vilama ili putovanjima. Možda to inače i je tako, ali poznati Bill Gates svojoj je kćeri povodom završetka fakulteta kupio neobičan, ali skup poklon.

Život u 14 kvadrata: U garsonijeri u najpopularnijem kvartu za studente možete istovremeno kuhati i sjediti na WC-u

Objavljeno 27.04.2018. u Laganini

Do sada smo vidjeli da se iznajmljuje sve i svašta pa se nazove "stanom". Meta iznajmljivača uglavnom su mladi i studenti valjda uz pretpostavku da će baš oni pristati živjeti i u maloj šupici. Ovoga puta naišli smo na prostor od 14 kvadrata koji bi stanodavac vjerojatno iznajmio studentu jer u oglasu napominje da se stan nalazi u blizini fakulteta.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se