Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Nakon izolacije na izlet? Ovog proljeća karta za Plitvice posebno povoljna za studente s iksicama

Objavljeno 11.05.2020. u Laganini

Ulaskom u treću fazu popuštanja mjera, diljem Republike Hrvatske danas su s radom započeli ugostiteljski objekti. Da se život vraća u normalu, znaju i u nacionalnim parkovima i parkovima prirode!

Fotokopiraonice nakon ovoga propadaju! Kopiraj tuđe bilješke ili uredi svoje – mobitelom!

Objavljeno 08.05.2020. u Laganini

Posljednja dva mjeseca, 'zahvaljujući' pandemiji koronavirusa, još i više vremena nego inače provodimo za laptopima i na mobitelima.

Mlada Varaždinka stigla do Oxforda: Na ispit obavezno nosi karanfil, a osim njenih ocjena i cijena školarine je – boli glava!

Objavljeno 07.05.2020. u Laganini

Aleksandra-Saša Božović, bivša učenica Prve gimnazije Varaždin, ostvarila je svoj san.

'Vidjela bih ga na 10 minuta s balkona': Studenti u vezama otkrili kako su se voljeli ova dva mjeseca unatoč izolaciji, propusnicama i zabranama

Objavljeno 06.05.2020. u Laganini

Nešto više od mjesec dana imamo osjećaj da smo dio nekog socijalnog eksperimenta ili barem glavni akteri u epizodi popularne Netflixove serije Black Mirror...

'Mogu na nastavu u pidžami i bez grudnjaka!' i još hrpa TOP komentara: Profesori otkrili najbolje strane online nastave

Objavljeno 06.05.2020. u Laganini

Online nastava iznenadila je učenike, studente, ali i nastavnike i profesore. Dosad smo saznali kako studentima ide, no ovaj put učitelji, nastavnici i profesori otkrivaju što je to njima najdraže kad je online nastava u pitanju.

Imaš li šanse za Harvard? Riješi ovaj zadatak i provjeri jesi li genijalac (ili budući 'nobelovac')

Objavljeno 05.05.2020. u Laganini

Sveučilište Harvard je, uz Cambridge i Oxford, poznato kao jedno od najprestižnijih i najkvalitetnijih po pitanju obrazovanja.

Kud baš TAJ fakultet? Studentica priznala da je mogla upasti 'preko veze' – evo kako je postupila i što su joj roditelji rekli

Objavljeno 05.05.2020. u Laganini

Čak 61% studenata Medicinskog fakulteta vjeruje da se medicinu može upisati preko veze. Studentica koja je imala istu priliku, postupila je suprotno želji vlastitih roditelja.

Što biste SADA radili da možete? Nostalgični profil mami uzdahe: Studenti se prisjećaju svakodnevnih stvari koje im nedostaju

Objavljeno 05.05.2020. u Laganini

Nakon što su Instagram preplavili nostalgični profili 'Ja bih' koji se prisjećaju svakodnevnih situacija i navika iz dana prije karantene i studenti su konačno izradili svoju.

Oživi kulturu i pomozi kolegama u kriznim vremenima: Inicijativa studenata ADU-a zove vas u 'drive in' – uz fizičku distancu

Objavljeno 29.04.2020. u Laganini

Potaknuti nastalom situacijom uslijed pandemije koronavirusa, studenti Akademije dramskih umjetnosti žele oživjeti kulturu u Hrvatskoj, ali i ujedno dati podršku svim studentima Sveučilišta u Zagrebu koji se trenutno nalaze u kriznom razdoblju. Tako je nastao projekt 'Drive in kultura'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se