Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

'Nadam se će trajati dulje od usmenog': Što svaki student barem jednom pomisli prije seksa

Objavljeno 08.03.2017. u Laganini

Pisac John Updike je rekao da je seks poput novca misleći pritom 'da ga je samo previše dovoljno'. Studentski dani su kao stvoreni za istraživanje vlastite seksualnosti, a studenti to najbolje znaju.

Kad je predavanje dosadno: Student crta urnebesne karikature profesora

Objavljeno 08.03.2017. u Laganini

Svaki student ima svoj način kako se nosi s dosadnim predavanjem: dok neki spavaju otvorenih očiju, drugi 'špijuniraju' kolege po mrežama, a treći crtaju profesora.

Zakasnila s predajom seminara jer joj je dečko 'dao nogu': Evo kako joj je profesor odgovorio

Objavljeno 07.03.2017. u Laganini

Rokovi su najgora noćna mora svakog studenta - bilo da se radi o ispitnim rokovima ili pak rokovima za predaju seminara, eseja, vježbi ili nacrta.

El' ćmo ić jest? Izrazi koje čuješ kad studiraš u Slavoniji, a nisi Slavonac

Objavljeno 03.03.2017. u Laganini

'Slavonijo, tko te nije volio ne zna šta je izgubio', pjevaju Prljavci i to s dobrim razlogom. Zlatna polja pšenice i kukuruza jednostavno oduzimaju dah, a prekrasni sutoni uz Dravu samo su dio slavonske čarolije koja mami studente na razne fakultet u Slavoniji: od elektrotehnike, medicine, psihologije pa sve do učiteljskog, predškolskog ili poljoprivrednog...

Student Jura i njegov pas poslali jasnu poruku: Žene moraju imati mogućnost odabira

Objavljeno 03.03.2017. u Laganini

Ustavni sud donio je odluku kojom Sabor ne može ženama zabraniti pravo na pobačaj, a uobičajeni prizori ispred bolnica postali su molitelji i aktivisti koji tvrde da mole za živote nerođene djece.

Što je pohano bez tartar umaka? Obilježite dan najdražeg umaka iz studentskih menzi

Objavljeno 03.03.2017. u Laganini

Zabavni američki kalendar proglasio je 3. ožujka Nacionalnim danom tartar umaka. U zagrebačkim menzama tartar je apsolutni kralj stoga smo se i mi odlučili pridružiti obilježavanju ovog dana - prigodnom studentskom pjesmicom.

Počastio tramvajskom kartom i oduševio Zagrepčane: Poznajete li studenta koji je mnogima vratio vjeru u mlade?

Objavljeno 02.03.2017. u Laganini

U Facebook grupi Zakaj volim Zagreb objavljena je priča koja je mnogima vratila vjeru u mlade ljude i roditelje koji ih odgajaju.

'Fakultete pohađaju samo pametni': Mitovi o faksu u koje smo voljeli vjerovati

Objavljeno 28.02.2017. u Laganini

Prije nego nešto iskusimo na vlastitoj koži obično volimo mistificirati pa smo tako nekoć prvi seks povezivali s vječnom ljubavi dok smo uz pohađanje fakulteta asocirali pamet.

Čestitamo, upali ste na fakultet. Ne, pogriješili smo!: 277 maturanata dobilo mail koji im je srušio snove

Objavljeno 27.02.2017. u Laganini

Nakon mukotrpnog polaganja državne mature, nakon četiri godine sakupljanja odličnih ocjena, sudjelovanja na natjecanjima, pisanja zadaća, dodatne nastave, instrukcija, napokon prijavljujete željeni fakultet. Stiže pozitivan odgovor – upali ste! Taman kad ste svima rekli, pohvalili se i skakali po sobi 15 minuta – stiže mail: 'Greška. Žao nam je. Niste upali.'Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se