Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

'Učite koliko god možete': Baka u 94. godini diplomirala sa zavidnim prosjekom ocjena

Objavljeno 19.01.2017. u Laganini

Vrijeme je da se svi posramimo pred jednom 94-godišnjakinjom bakom koja je diplomirala s prosjekom o kojem mnogi mogu samo sanjati.

'Tata ja sam gladan': Kako je zagrebačka studentica ujedinila Hrvatsku i pomogla nahraniti jednu obitelj

Objavljeno 19.01.2017. u Laganini

Cijeli tjedan mediji pišu o dirljivoj humanitarnoj akciji za dječaka iz tramvaja koji je ocu rekao 'Tata, ja sam gladan'. Iako su obitelji Karamatić otad pomogli brojni ljudi, te pomoći ne bi bilo bez jedne studentice koja nije mogla ostati slijepa na prizor iz tramvaja.

Ovako izgleda manijak iz tramvaja: Studentica na Facebooku zatražila pomoć da mu se stane na kraj

Objavljeno 18.01.2017. u Laganini

Svaka djevojka je barem jednom naletjela na osobu u tramvaju koja je učinila da se svi osjećaju vrlo neugodno, a slično iskustvo ima i studentica koja je naletjela na manijaka.

Krivi su geni? Sve manje onih koji se žele dugo obrazovati

Objavljeno 17.01.2017. u Laganini

Iako je privlačno razmišljati o tome postajemo li kao vrsta sve gluplji, znanstvenici upozoravaju da je situacija, unatoč rezultatima istraživanja, kompliciranija i ozbiljnija.

Od podmetača za pivo do valjka za tijesto: Za što ti sve može poslužiti diploma

Objavljeno 16.01.2017. u Laganini

Premda neki upišu faks 'kako bi se mogli hraniti jeftino na iksicu', drugi ga upisuju jer ih stvarno zanima, žele ga završiti i samim time steći diplomu.

U jednoj ruci metla, u drugoj diploma: Zaposlenik Čistoće završio ekonomiju

Objavljeno 16.01.2017. u Laganini

Ovo je neobičan zaposlenik Gradske čistoće: iako radno vrijeme provodi čisteći ulice, u slobodno vrijeme posvećuje se knjigama i obrazovanju.

Snježna kopija poznate skuplture: Studenti pjesnika 'pretvorili' u snjegovića

Objavljeno 16.01.2017. u Laganini

Zimske radosti su već postale dio tradicije u Studentskom domu 'Stjepan Radić' pa studenti svake godine pokažu koliko su maštoviti kada napada snijeg. Ovoga puta stanari doma su napravili svog 'Matoša na klupi' što je zabilježeno 'Klikom po Savi'.

Prijaviti ili odjaviti? Faza pripremanja za ispit kroz koje prolazi svaki student

Objavljeno 13.01.2017. u Laganini

Studenti suosjećaju s Balaševićem dok pjeva 'Ne volim januar' jer iskreno rečeno, ni studenti ga ne vole. Razlog tome je pripremanje ispita za veljaču koje je već odavno trebalo početi. Ako se još uvijek niste pokrenuli to znači da niste došli ni do faze broj jedan.

Ni studij ih neće razdvojiti: 'Oteo' obiteljskog psa i 'prošvercao' ga na kampus

Objavljeno 13.01.2017. u Laganini

Kućni ljubimci su pravo blago, a kada krenemo na studij u drugi grad uglavnom se moramo oprostiti s njima pa ih viđamo vrlo rijetko.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se