Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Student beskućnik: bez krova na glavom studira na Hrvatskim studijima jer želi postati profesor

Objavljeno 27.12.2016. u Laganini

S 19 je prvi put završio na ulici. Vraćao bi se kući, ali zbog loših obiteljskih odnosa, s 21 je nepovratno ostao prepušten sam sebi i bez krova nad glavom.

Trebam li raspakirati kofer ili? Dileme svakog studenta koji je došao kući za blagdane

Objavljeno 27.12.2016. u Laganini

Kada studiramo u drugom gradu uglavnom se za blagdane vratimo kući na fino pečenje, besposličarenje i susret s rodbinom, ali taj povratak na nekoliko dana zna biti vrlo zbunjujuć.

Ono si što pjevaš: Tvoja omiljena božićna pjesma otkriva kakav si student

Objavljeno 23.12.2016. u Laganini

Glazba je ono što utječe na naše emocije, a oko božićnih pjesama nema dvojbe: ili ih volite ili vam se od njih diže kosa na glavi.

Kad je Djed Božićnjak bio stvaran: Zašto je Božić bio bolji kada smo išli u školu

Objavljeno 23.12.2016. u Laganini

Još se uvijek sjećamo uzbuđenog lijeganja u krevet na Badnju večer jer to je značilo da će Djed Mraz brže doći i da će ispod bora zasjati pokloni. No, to ostaje lijepa uspomena jer odavno nismo djeca i znamo da ćemo se za Božić totalno istrošiti.

Ni Grinch im nije ravan: Studenti žele zabraniti Božić na kampusu

Objavljeno 23.12.2016. u Laganini

Ponekad se svi osjećamo kao Grinch i totalno nam se ne da sudjelovati u svim tim blagdanskim čudesima i obavezama, ali studentima sa Sveučilišta Virginia je skroz prekipjelo pa su potpisali peticiju za zabranu Božića na kampusu.

Gdje studenti provode zimu: Najpopularnija turistička odredišta za mlade

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Iako budžet studenata nije izdašan, nakon polaganja kolokvija, a prije zimskih ispitnih rokova, jednostavno se treba malo odmoriti i nagraditi za uloženi trud.

Primjer koji treba slijediti: Sveučilište studenticama nudi besplatne tampone i uloške

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Djevojkama nije potrebno opisivati sve popratne pojave menstruacije jer nadutost, krvarenje, promjene raspoloženja, grčeve i ples hormona osjete svaki mjesec. Jedan fakultet to dobro zna pa su svojim studenticama odlučili olakšati barem financijsku stranu ove priče.

Policajac gentleman: Zaustavio studenta, ali umjesto kazne pokazao mu jedan koristan trik

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Studenti vozači složit će se da je jedan od najgorih osjećaja u vožnji onaj kad 'nabasamo' na policajca u trenutku kad nismo bili najpažljiviji za volanom. I dok kod nas policajac zaustavlja 'lizalicom', u SAD-u se rotirke pale i za najmanji prekršaj, a upravo zato je iznenađujuć potez jednog policajca.

'Doma je lijepo, ali svugdje je ljepše': evo zašto ćete požaliti što ste otišli kući ovih blagdana

Objavljeno 21.12.2016. u Laganini

Ne govore ljudi bez razloga da 'kuća ima rogove' i da 'kod kuće nemaš što raditi jer te tamo svi poznaju'. To najbolje iskuse studenti koji studiraju u drugim gradovima pa se za blagdane vrate kući.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se