Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Primjer koji treba slijediti: Sveučilište studenticama nudi besplatne tampone i uloške

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Djevojkama nije potrebno opisivati sve popratne pojave menstruacije jer nadutost, krvarenje, promjene raspoloženja, grčeve i ples hormona osjete svaki mjesec. Jedan fakultet to dobro zna pa su svojim studenticama odlučili olakšati barem financijsku stranu ove priče.

Policajac gentleman: Zaustavio studenta, ali umjesto kazne pokazao mu jedan koristan trik

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Studenti vozači složit će se da je jedan od najgorih osjećaja u vožnji onaj kad 'nabasamo' na policajca u trenutku kad nismo bili najpažljiviji za volanom. I dok kod nas policajac zaustavlja 'lizalicom', u SAD-u se rotirke pale i za najmanji prekršaj, a upravo zato je iznenađujuć potez jednog policajca.

'Doma je lijepo, ali svugdje je ljepše': evo zašto ćete požaliti što ste otišli kući ovih blagdana

Objavljeno 21.12.2016. u Laganini

Ne govore ljudi bez razloga da 'kuća ima rogove' i da 'kod kuće nemaš što raditi jer te tamo svi poznaju'. To najbolje iskuse studenti koji studiraju u drugim gradovima pa se za blagdane vrate kući.

Zagrebački studenti dobili su još jedan studentski dom

Objavljeno 21.12.2016. u Laganini

Već danas na raspolaganju su 32 kreveta (na drugom katu objekta), a daljnja 32 kreveta (na trećem katu) bit će spremna i useljiva krajem siječnja/početkom veljače naredne godine. Ukupno, za drugi dio ove akademske godine studentski dom će na raspolaganju imati 30 dvokrevetnih i 4 jednokrevetne sobe.

Student pokazao srednjak i rekao ono što većina misli: 'Faks je prevara'

Objavljeno 21.12.2016. u Laganini

Ne morate biti student da znate informaciju o tome da se u SAD-u krediti za školarine penju do tolikih cifri da zaduženi studenti moraju raditi šest poslova i to 30 godina kako bi ih otplatili. To je samo jedna anegdota vezana uz studiranje u Americi, a jednom studentu je totalno prekipjelo pa je odlučio raskrinkati sveučilište.

Možemo li ostati u krevetu do prekosutra? Znakovi da stres polagano uništava tvoje tijelo

Objavljeno 20.12.2016. u Laganini

Zavaravanje je ono što nas prati većinu života, a studirajući se uglavnom zavaravamo da ćemo: a) imati sreće pa proći ispit za koji nismo učili, b) da će svi kolege biti kolegijalni i c) da nismo toliko pod stresom.

Put do uspjeha ne vodi samo preko fakulteta: odustala na drugoj godini i ne žali zbog toga

Objavljeno 20.12.2016. u Laganini

Ako studirate velike su šanse da i većina vaših prijatelja i poznanika također studira. Svakodnevno gledate kako na Facebooku objavljuju fotografije knjiga, skripti, podočnjaka i ispijenih šalica kave kako bi položili ispite, napisali seminare i riješili kolokvije prije božićnih praznika.

Koja legenda: Tata originalnim poklonom 'istrolao' sina koji je tek diplomirao

Objavljeno 20.12.2016. u Laganini

Studenti koji odugovlače s pisanjem diplomskog i diplomom općenito se vode onom 'Bolje ikad nego nikad', a čini se da je jednom tati totalno dozlogrdilo takvo ponašanje sina studenta pa ga je odlučio sarkastično nagraditi posebnim poklonom.

Medicinari pišu švrakopisom, a FER-ovci samo na kompu? Analizirali smo vaše rukopise i došli do zanimljivih zaključaka

Objavljeno 19.12.2016. u Laganini

Jedan vic kaže da rukopis liječnika znaju pročitati samo farmaceuti, a nikako 'obični smrtnici' pa smo se zapitali je li to stvarno točno.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se