Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Student nudi fine delicije na Adventu u Zagrebu: Jeste li već posjetili hercegovačku adventsku kućicu?

MojFaks | Laganini, 06.12.2017.Student nudi fine delicije na Adventu u Zagrebu: Jeste li već posjetili hercegovačku adventsku kućicu?

Advent u Zagrebu službeno je počeo. Ove godine ponuda je još bogatija, ukrasi su još ljepši, a posjetitelja je sve više... Zagreb hrabro i spremno kreće u borbu za još jednu titulu najboljeg adventskog događanja u Europi. Ove godine u tome pomaže i ovaj student.

Od prvog dana Adventa u Zagrebu možete uživati u hercegovačkoj adventskoj kućici koju je na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu otvorio jedan hercegovački student u Zagrebu, podrijetlom iz Gruda, pišu Grude.com.

"Svake godine sam na Adventu u Zagrebu i odlučio sam ove godine s hercegovačkim sadržajem ponuditi nešto novo glavnom gradu Hrvata", govori za Grude.com ovaj Gruđanin čiji je identitet ostao neotkriven na ovom portalu.


foto: grude-online.info

Ističe da se hercegovačka kućica nalazi na dobroj lokaciji i pristupačna je svima. "Nudit ćemo livanjski sir, pršut, uštipke, kuhana vina i najbolja hercegovačka vina kao i razne vrste žestica. Imat ćemo program slatko i slano i to najbolja jela, ali i pića. Onako kako su ih pripremale nekad naše bake, tako ćemo ih i mi pripremiti i ponuditi ljudi da degustiraju i uživaju u specijalitetima", govori.

Svakako svratite do kolegine kućice koja se nalazi u središtu Zagreba, u Gajevoj ulici do hotela Dubrovnik i provjerite kako su kuhali i jeli naši stari.

L.B./izvor: grude.com
foto: grude-online.info


Advent u Zagrebudelicijehercegovačka kućicastudentKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se