Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prvo otpjevao 'Ostani', a onda i 'Jesi mi doma': Izolacija iz ovog studenta ekonomije izvlači samo najbolje obrade pjesama VIDEO

MojFaks | Laganini, 01.04.2020.Prvo otpjevao 'Ostani',  a onda i 'Jesi mi doma': Izolacija iz ovog studenta ekonomije izvlači samo najbolje obrade pjesama VIDEO

U ovim vremenima brojni nas pjevači uveseljavaju svojim obradama pjesama posvećenim nastaloj situaciji uslijed pandemije COVID-19. Student obradama popularnim pjesama poručuje svima 'Ostani' i pita se 'Jesi mi doma'. Poslušajte!

Da je karantena probudila brojne neotkrivene talente i pružila mogućnost da se što više posvetimo samima sebi, a da ipak u cijelom ozračju ostanemo pozitivni, dokazuju i brojne pjevačke obrade na temu koronavirusa i trenutne izolacije u kojoj se nalazimo.

...Svako u svojoj sobi, a pjevaju kao jedan: 'Korona song' ovih studenata pravi je HIT! VIDEO...


'Treba malo smijeha u ovim vremenima'


Student riječke Ekonomije Karlo Milinković obradio je pjesmu Gorana Karana 'Ostani' te pjesmu 'Esi mi dobar' grupe Bad Copy, na što ga je potaknula poruka da svi ostanemo doma i hashtag iste poruke koji nas prati posvuda.

Karlo, osim što obrađuje pjesme na svoj način, u udobnosti svoga doma pronalazi vrijeme za aktivnosti za koje inače nema toliko vremena: igra igrice te gleda filmove i serije. "Pogledao sam već dosta filmova i serija, problem je što ih već lagano ponestaje i što dobivam kile", našalio se on i dodao kako se ipak nada da će ova situacija što prije završiti.

Ideja se rodila u brojnim porukama kojima smo svakodnevno okruženi, a u svima se izdvaja ona najvažnija: ostani doma. 

"Odlučio sam napraviti obradu neke naše pjesme na tu temu, te sam se, uz pomoć svojih prijatelja, odlučio da je Ostani Gorana Karana najbolji izbor. Također sam se odlučio da obrada bude satirična jer sam mišljenja da nam treba malo smijeha u ovim vremenima", govori nam Karlo.

Uz pjesmu, šalje i poruku svima da slijedimo upute stručnjaka i ostanemo kod kuće za dobrobit sebe i svojih bližnjih.

"Uskoro će sve ovo proći te sam mišljenja da ćemo iz ovog izaći kao bolji i jači ljudi", poručuje Karlo.

Poslušajte Karlove izvedbe, uživajte i #ostanitedoma! 


V.S.
foto: screenshot@Youtube


pjesmakoronaostani domaostanikoronaGoran Karanjesi mi domaBad CopyŠljeminhoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se