Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Student genijalnim trikom izbjegao plaćanje kazni za pogrešno parkiranje

MojFaks | Laganini, 26.10.2016.Student genijalnim trikom izbjegao plaćanje kazni za pogrešno parkiranje

Premda se kod nas uglavnom ne može izbjeći plaćanje kazne jer svaki koji to pokuša će osjetiti da je tanji za nekoliko stotina kuna kada pogleda stanje bankovnog računa, uvijek nam je drago čuti da je netko ipak uspio zeznuti sistem.

Upravo je to napravio 19-godišnji Tee Jay, student sa Sveučilišta u Houstonu, koji je nekoliko mjeseci uspješno izbjegavao plaćanje parkirne kazne. On je to izbjegao tako što je o retrovizor zakačio staru kaznu.

Buzzfeed piše da je ova fora ima stopostotni prolazak, a Tee Jay je na tu ideju došao tako što je vidio prijatelja koji je radio istu stvar. Za razliku od tog prijatelja koji se prvi dosjetio ovom triku, svoj "genijalni" pothvat Tee Jay je objavio na Twitteru te napisao da sada može stati i parkirati gdje god mu odgovara jer samome sebi napiše i okači kaznu.


Iako je ovaj student vrlo ponosan na sebe zbog toga što radi, vjerojatno mu fora neće još dugo biti originalna budući da je njegova objava podijeljena preko 50 tisuća puta.

Ivana Petrić
foto: Twitter


plaćanje parkingaparkingkaznaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se