Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Isplati se sramotiti za ono što voliš: Zagrebačka studentica snimila video i otputovala na koncert omiljenog pjevača

MojFaks | Laganini, 22.03.2017.Isplati se sramotiti za ono što voliš: Zagrebačka studentica snimila video i otputovala na koncert omiljenog pjevača

Pjevač Ed Sheeran pojavio se prije nekoliko godina na svjetskim pozornicama i svojim kantautorskim pjesmama i pristupačnim karakterom osvojio fanove diljem zemaljske kugle. Velika obožavateljica mladog Britanca nalazi se i u Hrvatskoj, a ona je studentica koja je osvojila ulaznice za koncert.

Ema Banić je studentica treće godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koja je na nagradnoj igri Radija 101 osvojila karte za Edov koncert u Münchenu. Nagradu je osvojila simpatičnim videom u kojemu  prolazi gradom, pleše i pjeva sa svojim prijateljima te pjesmom uveseljava slučajne prolaznike pa čak i "kumice" s placa.

Ema kaže da je osjećala neopisivu sreću kada su je nazvali s kultne "Stojedinice" i javili joj da je upravo ona sretna dobitnica. Počela je vrištati od sreće jer nije znala da je uživo u eteru, ali kaže da je to nije zasmetalo se ipak radilo o velikoj vijesti za nju kao obožavateljicu."Svojim videom sam se 'sramotila' po gradu, ali isključivo zbog ljubavi prema Edu i njegovoj glazbi pa sama sebi sam rekla da želim osvojiti tu kartu. Kada sam odlučila snimiti video nazvala sam prijatelje koji su mi pomogli", otkriva Ema.

Nakon koncerta Ema je postala samo još veća obožavateljica Britanca premda je mislila da je nemoguće da bude još veći fan. Svoju sreću i oduševljenje nakon koncerta ne može ni opisati, a posebno ju fascinira to što je unatoč slavi, Ed ostao "običan dečko".

...Cajke su znak nedostatka glazbenog ukusa: Ovi dečki s Muzičke akademije znaju što je dobra glazba...


...Njen život nije siv: Studentica Mia polako, ali sigurno osvaja domaću scenu...


"I kada je koncert završio nisam bila svjesna što sam doživjela. Ed mi je omiljeni pjevač jer je najposebniji, glazba mu je vrhunska – počevši od stihova pa općenito do glazbe, njegove pjesme nisu tipični komercijalni hitovi kao kod ostalih izvođača. Jako mi se sviđa to što su na pozornici samo on i njegova gitara i to je to. Nema nikakav bend uz sebe nego samo 'loop pedal', a i vidi se da je Ed skroman i da ga slava ne zanima", kaže studentica.


Izvor: privatna arhivaEma je snimila i video kako bi se uvijek mogla podsjetiti na Edov koncert

Kako Ema u šali kaže, "isplati se sramotiti za nešto što voliš", a ova obožavateljica može biti motivacija drugima da sudjeluju u kreativnim nagradnim igrama jer kao što možete vidjeti – isplati se.

Ivana Petrić
foto: privatna arhiva


koncertEd Sheerannagradna igraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se