Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sustanarku u domu zamolila da se tiše seksa: ovakav odgovor sigurno nije očekivala

MojFaks | Laganini, 03.11.2016.Sustanarku u domu zamolila da se tiše seksa: ovakav odgovor sigurno nije očekivala

Života u domu se mnogi sjećaju s radošću, a možemo slobodno reći da je to iskustvo neusporedivo s drugim životnim iskustvima.

Ova priča dokazuje da studenti nisu zlopamtila jer je studentica, nakon što ju domska susjeda upozorila da je "preglasna", svojoj "kritičarki" poklonila čokoladu...

Studentica Jenna Levine ima 19 godina i živi u domu, a pažnju javnosti je počela plijeniti objavom na Twitteru u kojoj je pokazala upozorenje koje je napisala susjedi koja je malo previše "vokalna" tijekom seksa.

Jenna joj je ostavila poruku ispod vrata te napisala da pokuša biti tiša jer bi drugi voljeli malo odmoriti, ali i je u humorističnoj maniri susjedu upozorila da tako sve one koji se nemaju s kime seksati podsjeća da su sami i da će takvi i ostati do kraja života.


Izvor: Twitter

Budući da je sve napisano u pozitivnom i pomalo autoironijskom tonu, ova studentica je dobila odgovarajući odgovor u obliku iskrene isprike i jedne velike čokolade.

"Jako mi je žao što sam vam smetala, nisam znala da sam toliko glasna. Hvala ti na upozorenju i smiješnoj poruci. I ne brini se, nećeš zauvijek ostati sama, prava osoba će doći. Ja sam bila slobodna 18 godina", napisala joj je susjeda u poruci i oduševila internet.


Ovo nas je natjeralo na razmišljanje pa se pitamo zašto i naši domski susjedi nisu tako obzirni, a dok si mi postavljamo ovakva pitanja, priča je na Twitteru "retvitana" čak 45 tisuća puta.

Ivana Petrić
foto: Twitter


seksglasni sekssusjede u domustudenticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se