Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentici se pokvario AUTO na nezgodnom mjestu, a njezina je poruka postala pravi HIT: 'Dragi barba pauk...'

MojFaks | Laganini, 06.08.2020.Studentici se pokvario AUTO na nezgodnom mjestu, a njezina je poruka postala pravi HIT: 'Dragi barba pauk...'

Nesretnoj studentici pokvario se automobil na krivom mjestu, a njezina srcedrapajuća poruka koja je osvanula na staklu automobila postala je pravi hit.

Da student biti nije lako – zna svatko, a naročito u neočekivanim situacijama koje im se s vremena na vrijeme dogode. Naime, nesretnoj se studentici pokvario automobil na nezgodnom mjestu, a da spriječi neželjene dodatne troškove nepropisnog parkiranja pa čak i mogućeg premještanja automobila 'pauk' službom, pronašla je zanimljiv način da se isto ne dogodi.

Studentica je zalijepila srcedrapajuću poruku na papiru koju je nalijepila na staklo automobila, a ista je poruka osvanula na Facebook stranici Prometni biseri, gdje je privukla mnogo pažnje.

Dragi barba pauk, auto je u kvaru i čeka mehaničara. Molim vas, nemojte ga odnijeti. Hvala puno”, piše u rukom napisanoj poruci i u potpisu: “studentica (sirota)”. Djevojka je uz to nacrtala i srce i unutar njega napisala – pauk.

foto: screenshot@Facebook@Prometni biseri

Nastavak i razrješenje ove priče je nepoznato, no vjerujemo da je barba pauk ipak progledao kroz prste nesretnoj studentici te da je njezin papirić bio spasonosni u ovoj situaciji.

V.S.
Foto: screenshot@Facebook@Prometni biseri
studenticaautomobilpauknezgodaporukakvarKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se