Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nekima blamaža, drugima gušt: Student zakasnio na predavanje, a profesor ga kaznio plesanjem pred kolegama – VIDEO

MojFaks | Laganini, 28.03.2018.Nekima blamaža, drugima gušt: Student zakasnio na predavanje, a profesor ga kaznio plesanjem pred kolegama – VIDEO

Profesore uglavnom ne zanima kasnite li nekoliko minuta na njihovo predavanje sve dok ste unutar 'akademske četvrti'. No, neki od njih nikako ne toleriraju kašnjenje pa kod njih studenti dodatno paze da se pojave koju minutu ranije. Jedan maštoviti profesor odlučio je doskočiti kašnjenju tako što kod njega postoji 'plesna kasna' za one koji kasne.

Ples pred pločom u predavaonici u izvedbi studenta Brandona Godericha sa Sveučilišta Kaiser u Tampi obišao je društvene mreže i oduševio korisnike. Naime, on i njegovi kolege pohađaju kolegij Američke književnosti kod profesora koji kašnjenje svojih studenata kažnjava na 'umjetnički' način: ako zakasne, moraju zaplesati pred svima u predavaonici.


No, Brandon je izgleda baš uživao plešući, ako je suditi po Twitter videu jedne od njegovih kolegica iz grupe. Student se totalno rasplesao na pjesmu DJ Chipmana Stick It and Roll It, a kolegica s Twittera napisala je uz video da je ovo zapravo drugi put da Brandon pleše (očito mu nije prvi put da kasni) te dodala da mu je ovaj drugi ples puno bolji od prvog. Logično, već se opustio i usavršio u svom scenskom nastupu.

Što drugo reći nego da student ima "moves like Jagger".

...[VIDEO] Studenti s 'pederušama' rasturili na podiju: Pogledajte kako plešu bolje od najboljih cheerleadersica...


...Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu...


...Profesor sa Sveučilišta u Rijeci traži krivca: Urnebesni obrazac za evaluaciju kakav još niste vidjeli...


Ivana Petrić
foto: screenshot Twitter/Pixlr


plesples u predavaonicikaznakašnjenjeprofesorKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se