Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tata se ispričao sinu u novinama: 'Nisam vjerovao da ćeš diplomirati...'

MojFaks | Laganini, 27.09.2016.Tata se ispričao sinu u novinama: 'Nisam vjerovao da ćeš diplomirati...'

Tata Đurić (slobodno bismo ga mogli prekrstiti u Nevjerni Toma) počeo je gubiti nadu da će njegov sin Ilija ikada diplomirati.

Naime, nakon što je triput upisivao prvu godinu Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu te ostao bez prava na besplatno školovanje, sve su mu lađe potonule, pišu Novosti. Najveći problem sinu je predstavljao kolegij Matematika i osnove elektrotehnike.

Sin ga je ipak razuvjerio: obećao mu je da će sam financirati studij i diplomirati, a otac je obećao da će mu se javno ispričati ako se i kad to dogodi. Ideju za ovu vrstu isprike dobio je kad se prisjetio da je nešto slično prije četrdesetak godina pročitao u dnevnim novinama.

I sin i otac su ispoštovali svoja obećanja: 27-godišnji sin je diplomirao i postao inženjer telekomunikacija, a otac je u beogradskim novinama "Politika" objavio oglas u kojem mu se ispričava:

"Ispričavam se svom sinu Đurić Iliji jer nisam vjerovao da će diplomirati na ETF-u. Otac"


Naravno da je prvu fotografiju nakon obrane diplomskoga rada poslao baš njemu – svome ocu.

L.B./izvor: Novosti
foto: Pixabay


Ilija ĐurićElektrotehnički fakultet u Beograduoglas u novinamaPolitikaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se