Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tata studenta ljut na 'trutove' u HŽ-u: 'Zbog vas sam sina morao autom voziti na predavanje'

MojFaks | Laganini, 10.03.2020.Tata studenta ljut na 'trutove' u HŽ-u: 'Zbog vas sam sina morao autom voziti na predavanje'

Problemi s voznim redom, kašnjenjem vlakova, nespuštanja rampi na pružnim prijelazima...problemi u HŽ-u uvijek angažiraju javnost jer se odraze na veliki broj ljudi koji svakodnevno koriste njihove usluge.

Ovaj put, redakciji portala ePodravina obratio se ljutiti čitatelj koji je želio znati zašto jedan od vlakova iz Križevaca prema Koprivnici uopće nije vozio, a putnicima nije pružena nikakva informacija što se događa.

...Putovali ste na faks vlakom i zbog HŽ-a zakasnili? Odlično jer ćete dobiti povrat love zbog kašnjenja vlaka...


"Možete li pitati trutove u HŽ-u zašto danas nije vozio vlak broj 2251, koji kreće iz Križevaca u 5:21 sati. Dolazi u Koprivnicu u 5:52. sati. Je li bio kakav kvar? Sin mi ide na faks u Varaždin i morao sam ga do Koprivnice voziti autom", rekao je čitatelj. Kako kaže, to nije ni prvi put da se tako nešto događa.

...Za sve koji putuju vlakom: student FER-a napravio aplikaciju bolju i od HŽ-ove...


Iako su se iz redakcije ovog portala obratili HŽ-u, pravovremenu informaciju nisu dobili.

L.B./izvor: ePodravina
foto: Subodh Agnihotri via Shutterstock


kašnjenjeraspored vožnjeotkazani vlakKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se