Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tko kaže da se ne može učiti u ZET-ovom tramvaju? Ovaj mladić je sa sobom u prijevoz donio i radni stol FOTO

MojFaks | Laganini, 17.04.2019.Tko kaže da se ne može učiti u ZET-ovom tramvaju? Ovaj mladić je sa sobom u prijevoz donio i radni stol FOTO

Kako biste reagirali da uđete u tramvaj i tamo zateknete dečka koji za radnim stolom uči? Sigurno bi bili iznenađeni kao i putnici u tramvaju broj 7 nakon što su vidjeli performans jednog mladića.

Prije nekoliko dana, putnici u tramvaju broj 7 ostali su začuđeni. Prizor koji su ugledali nije niti malo tipičan jer je u tramu sjedio mladić za radnim stolom. Izgledao je kao da uči, a knjiga koju je čitao je iz povijesti.


...FOTO Knjige u tuš kadi, noge na zidu: Ovo su najluđi položaji u kojima uče domaći studenti - kad stvarno zagusti...


Fotografija mladića u odijelu osvanula je u Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb" pa su se začuđeni putnici pitali o čemu se točno radi. Najvjerojatnije se radilo o performansu. Kako god bilo, mladić je pokazao da je u tramvaju moguće učiti i čitati baš kao u svojoj sobi.

Nepoznati mladić je izgledao vrlo posvećeno čitanju literature u tramvaju... izvor: Facebook@Zakaj volim Zagreb

Osim radnog stola, sa sobom je imao udžbenik iz povijesti, ali i aktovku...

U slučaju da vam roditelji stalno prigovaraju da ne učite dovoljno ili da izmišljate kada govorite da još niste našli idealno mjesto za čitanje skripte, ni za živu glavu im nemojte pokazati ovu fotku jer je nepoznati mladić je postavio skroz nove standarde učenja.

MojFaks
foto: Facebook@Zakaj volim Zagreb


mladićučenje u tramvajutramvajKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se