Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tri godine nakon izlaska, igrica i dalje popularna! Tko je skupio sve Pokemone?

MojFaks | Laganini, 01.08.2019.Tri godine nakon izlaska, igrica i dalje popularna! Tko je skupio sve Pokemone?

U srpnju 2016. godine na tržištu se pojavila mobilna igra Pokemon Go, a tri godine kasnije procjenjuje se da su autori igre zaradili više od 2,6 milijardi dolara zahvaljujući tim virtualnim čudovištima.

Ova igrica spaja proširenu stvarnost i igranje na mobilnim telefonima zbog čega joj nije dugo trebalo da postane hit. Koliko je Pokemon Go bio pun pogodak pokazuje i činjenica da su nakon njegovog pojavljivanja i druge tvrtke lansirale svoje mobilne igre u proširenoj stvarnosti.

Kada su se pojavili prije tri godine, milijuni ljudi diljem svijeta šetali su po svojim gradovima u potrazi za virtualnim Pokemonima i drugim igračima s kojima mogu odmjeriti snage. Iako danas više nema "Pokemon Go ludnice" kakva je vladala prije dvije godine, milijuni i dalje igraju igru i traže svoje Pokemone, piše Zimo.hr.

Foto: Unsplash

Pokemoni još uvijek popularni


Igrica Pokemon Go do sada je preuzeta milijardu puta. Polovica tih preuzimanja dogodila se u prva dva mjeseca otkako se pojavila na tržištu. Kako Zimo.hr piše to naravno ne znači da je u svijetu milijardu aktivnih igrača. Neki su instalirali igru samo kako bi vidjeli zbog čega se podigla tolika buka, drugi su instalirali igru na nekoliko različitih uređaja, treći ju nekoliko puta preuzimali zbog problema s uređajima itd.

Na kraju, sigurno je samo da su ova virtualna čudovišta prije tri godine ponovno ušla u naše živote i još uvijek vrijebaju iz nekog grmlja.

A.Z.
Izvor: Zimo.hr
Foto:PixabayPokemon Gomobilna igraproširena stvarnostpopularnosttržišteKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se