Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta

MojFaks | Laganini, 28.11.2018.U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta

Kraj studenog donosi blagdansko ozračje jer uskoro se pali i prva svijeća na adventskom vijencu. Osim božićnih pjesama koje nas 'nabrijavaju' na skorašnji blagdan, tu su i božićni filmovi koje iz godine u godinu gledamo s jednakim zadovoljstvom i uzbuđenjem.

Postoje dvije vrste studenata: oni koji se jako vesele Božiću i blagdanskom raspoloženju i oni  koji hejtaju lampice, borove i zvončiće iz dna duše. Kako god bilo, oba dva studenta će vjerojatno fino jesti i piti tijekom Božića, ali i gledati božićne filmove!

...Ono si što pjevaš: Tvoja omiljena božićna pjesma otkriva kakav si student...Teško je pobjeći božićnom duhu, osobito ako studenti nisu odlučili ostati u domu i ne ići kući (vjerujte, ima i takvih!) pa su zato spomenuti filmovi, ali i pjesme totalno neizbježni. Kako biste malo usmjerili misli prema najsjajnijem razdoblju godine, za vas smo pripremili uranjeni poklon. Pitate se koji? Odgovor je KVIZ pa možete saznati koji božićni film predstavlja vas kao studenta:Ivana Petrić
foto: IMDB

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se