Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Upoznajte studenticu Juliju: Kupa se u lovi i misli da je bolje trošiti na izgled nego na hranu

MojFaks | Laganini, 19.08.2016.Upoznajte studenticu Juliju: Kupa se u lovi i misli da je bolje trošiti na izgled nego na hranu

Money, money, money, must be funny… in a richman's world. A u ovom slučaju bismo mogli zapjevati i: '…in a richwoman's world!' Svi znamo refren ove poznate Abbine pjesme. Doista, kada pogledamo život bogataša, čini nam se prepun mogućnosti. A posebice kada je netko bogat dok još studira, dakle mlad je i pun zdravlja, energije i elana. Upravo o jednoj takvoj osobi govorimo danas.

Ona je Julia Stakhiva, Ukrajinka koja je porijeklom iz Moskve, ima 23 godine, a trenutno studira modu u Londonu. Ono što je posebno zanimljivo jest njena izjava kako je mislila da svi imaju za dizajnerske krpice i obuću, a saznala je da to ipak nije tako tek kada se doselila u London. Još jedna izjava kojom je zapanjila svijet je da je pametnije trošiti novac na ljepotu nego na hranu.

Studentica Julia kupa se u novcu, a za to nije ni prstom maknula. Naime, roditelji joj se bave proizvodnjom hrane i žive i rade u Moskvi te su joj oni omogućili život na visokoj nozi. Julia kaže kako nakon završetka studija planira započeti vlastiti biznis, međutim ako joj on ne uspije, i dalje će nastaviti živjeti na grbači svojih roditelja. Ne razumije, kaže, zašto bi to bilo loše jer su oni i ovako i onako već bogati i mogu joj sve to bez problema i priuštiti.Julia Stakhiva ima gotovo 53.000 sljedbenika na Instagramu i mnogi je smatraju modnom ikonom. Također, već je dala intervjue u najveće svjetske, mahom modne, časopise. Veću popularnost je stekla sudjelovanjem u britanskom TV showu 'The Rich Kids on Instagram'. Tako da možemo zaključiti kako se radi o slavnoj osobi, zvijezdi, mada nismo sigurni što je to napravila da bi dobila takav povlašteni status. Primjerica, Rihanna pjeva, Mila Kunis glumi, a Julia Stakhiva… ona je dijete bogataša.

Privatnim zrakopolovom do Moskve na frizuru


Toliko je bogata da svaka dva mjeseca odlazi privatnim zrakoplovom u Moskvu na frizuru. Tada zakupi cijeli salon i samo se njoj posvećuju, pripreme joj šampanjac i hranu te nekad pozove i prijateljice pa se zabavljaju. Godišnje je tako samo frizura košta 30.000 funti.  Osim ovoga, u Moskvu odlazi i na ostale tretmane ljepote, kao što je primjerice podebljavanje usana i obraza, ekstenzije trepavica i manikura. I ovo je košta dodatnih 30.000 funti godišnje te ističe kako je mnogo zadovoljnija tretmanima za ljepotu u Moskvi nego u Londonu.Evo i još malo brojki: godišnje potroši oko 200.000 funti na dizajnersku odjeću, a procjenjuje da u ormaru ima robu vrijednu milijun funti. Primjerice ima oko 100 torbica, a svaka je vrijedna oko  4.000 funti. Svake sezone kupi oko 60 pari cipela, a one stare daje dobrotvornim organizacijama. Ističe kako su se roditelji uvijek trudili dati joj najbolje u životu.  Prvu Louis Vuitton torbicu dobila je kada je imala samo devet godina. Na tjedne tretmane čišćenja lica i manikure počela je odlaziti s 13 godina, a od 16. rođendana ima osobnog trenera i nutricionistu. Kao tinejdžerica išla je na putovanja četiri puta godišnje, a sada je to mnogo, mnogo češće. Uz to i mnogo partija.Ako ste pomislili da je studentski život ove osobe bez problema jer ne mora misliti na studentske zajmove, domove, menze i slične stvari kojima su okupirani obični smrtnici studenti, varate se. Julia kaže kako joj nije lako jer roditelji od nje mnogo očekuju – da bude lijepa, pametna, obrazovana, elegantna, jednom riječju – savršena. Kaže kako nije kriva što su joj roditelji toliko bogati i ne vidi zašto ne bi uživala u onome što joj je dano. Štoviše, kada je shvatila da svi drugi nemaju ono što i ona, osjetila se – posebnom.

'Kada imate novac slobodni ste i granice ne postoje', zaključila je Julia.

Autor: N.LJ.J., Foto: Instagram


Julia StakhivaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se