Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vesna, Krešo ili Šajeta: Riješi KVIZ i saznaj koji bi izvođač s FER-ove brucošijade bio tvoj najbolji kolega na faksu

MojFaks | Laganini, 12.11.2018. Vesna, Krešo ili Šajeta: Riješi KVIZ i saznaj koji bi izvođač s FER-ove brucošijade bio tvoj najbolji kolega na faksu

O ovogodišnjem izdanju FER-ove brucošijade, popularnog 'Brucifera', pričat će se još mjesecima. Premda svaka brucošijada FER-a za sobom diže prašinu zbog broja popularnih i uvijek rado viđenih izvođača, Brucifer 2018. vratio je na 'stage' neke pjevače koji su izazvali totalno ludilo i nostalgiju.

Da smo prije godinu dana po Zagrebu vidjeli plakate da koncert održavaju Vesna Pisarović ili Šajeta, mislili bi da smo zalutali tamo negdje u 2002. godinu, ali 2018. je postala upravo ta godina...barem kada je o izvođačima riječ. Vesna Pisarović je prvo zapalila brucošijadu u Varaždinu pa onda zagrebačke studente i postala ponovno pravi hit.

...S kim bi se slagali? Riješi KVIZ i saznaj koji lik iz 'Prijatelja' bi bio tvoj savršeni cimer...To definitivno nitko nije mogao predvidjeti, a osim Vesne mnogi su popularni izvođači nastupili na ovogodišnjem izdanju Brucifera, odnosno, FER-ove brucošijade. Pa su se tu našli svima dobro znani Šajeta, uvijek smrknut i "tvrd" Krešo Bengalka, rasplesani Six Pack, Petar Dundov itd.

Izvor: Facebook@Brucošijada FER-a

Ako se još uvijek oporavljate od dobrog partija na FER-u ili niste bili pa suzicu puštate, za vas smo pripremili zabavni KVIZ kako biste odmorili mozak i saznali koji bi vam popularni izvođač s FER-ove brucošijade bio idealni kolega s faksa:


Ivana Petrić
foto: YouTube/Facebook@Krešo Bengalka/Facebook@Dražen Turina


kvizFER-ova brucošijadabrucošijadaBruciferVesna PisarovićŠajetaKrešo BengalkaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se