Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vjerujte starijima: ovo su stvari zbog kojih ćete žaliti ako ih ne napravite u mladosti

MojFaks | Laganini, 16.03.2016.Vjerujte starijima: ovo su stvari zbog kojih ćete žaliti ako ih ne napravite u mladosti

Ako ne putuješ sada, bit će ti žao kasnije u životu...

Studija koju je nedavno provela aviokompanija British Airways otkrila je da otprilike 20% generacije 'baby boomera' najviše od svega žali što su propustili priliku da u mladosti putuju svijetom.


U anketi je sudjelovalo 2 tisuće osoba rođenih između 1946. i 1951. godine, a čak petina njih žali jer nije iskoristila priliku da 'vidi svijet' kad su bili mlađi. Osim ove neprežaljene prilike za avanturama, zapanjujućih 63% starijih žena i 48% muškaraca izjavilo je da nikada nisu imali putovnicu jer nisu mislili da će si ikada moći priuštiti putovanja van granica vlastite zemlje.Osim profućkane prilike za upoznavanjem drugih kultura i egzotičnih zemalja, druga najčešća stvar za kojom žale je ta što su previše radili i previše vremena posvetili poslu, a premalo obitelji što je problem 17% muških i 8% ženskih ispitanika/ca.


Također ćete požaliti ako izgubite kontakt s dragim prijateljima, kao što je to pokazala gotovo četvrtina ispitanika.Stoga, milenijska generacijo, putujte koliko god možete i zadržite prijatelje kraj sebe jer ovo su najvažnije stvari u životu. Vjerujte starijima – imaju mnogo više životnog iskustva od nas.


L.B./izvor: Business Wire

foto: Pixabay


putovanjakajanjebaby boom generacijaistraživanjepropuštene prilikeobiteljputovanjaprijateljiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se