Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Donosimo najdetaljniji meni iz novootvorene slaste: Evo koliko ćete platiti deserte na Cvjetnom

MojFaks | Laganini, 15.03.2017.Donosimo najdetaljniji meni iz novootvorene slaste: Evo koliko ćete platiti deserte na Cvjetnom

Premda imaju svoju menzu u kojoj se svakodnevno goste, stanare doma 'Cvjetno naselje' razveselila je vijest o ponovnom otvaranju slastičarnice.

Nema studenta kojeg malo slatkog nije spasilo iz različitih stresnih situacija, osobito kada je o učenju riječ, a sada puno kolača može spasiti stvar jer otvorena je "slasta" na Cvjetnom. Kako piše na vratima kafića "Cvjetno", prodaja slastica odvijat će se od ponedjeljka do petka od 11 do 21 sat.


Izvor: Facebook@Ekipa s Cvjetnog

Ova vijest razveselila je brojne studente koji već dugo nisu imali prilike ušetati u "vlastitu" slastičarnicu te iksicom kupiti omiljeni kolač. Kako piše na Facebook stranici Studentskog odbora Studentskog doma Cvjetno naselje, oni su zaslužni za ovu slatku novost jer su stalno vršili pritisak i na Upravo i apelirali da se slastičarna otvori što je prije moguće.


foto: MojFaks

Izbor slastica je velik, a cijene niske


Gotovo koji god kolač zamislili on se nalazi na meniju u slasti pa tako tu možete pronaći sve - od Raffaelo kolača preko baklave pa do Jaffa kocki. Cijene su iznimno niske, a najviši iznos za subvencionirane kolače je dvije i pol kune, a najniži samo kunu i 15 lipa. Bez subvencije oni koštaju četiri i pet kuna.


Foto: MojFaks


Foto: MojFaks

Sladoled
se može pojesti u čašici, a kuglica košta dvije kune. Danas su u ponudi bili okusi: čokolada, vanilija, pistachio, jagoda i šumsko voće.

Kako biste saznali sve iz prve ruke, degustirali smo dva kolača i malo prošli "slastom". Kolača je bilo više vrsta: schwarzwald torta, baklava, lješnjak rolada, kokos kocka, da nabrojimo samo neke, a mi smo kušali tortu od lješnjaka i kokos kocku te polizali sladoled čokoladu i jagodu.


Neki od kolača iz današnje ponude... foto: MojFaksgif: gifme/MojFaks

Iako nismo profesionalni slastičari, znamo prepoznati ono što je fino pa zato slastice iz Caffe bara "Cvjetno" ocjenjujemo s tri palca gore što se odnosi na cijenu, ponudu te okus.

U svakom slučaju, vjerujemo da će ova ponuda imati svoju vjernu studentsku klijentelu.

Ivana Petrić
foto: MojFaks


slastičarnicaslatkoCvjetnoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se