Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Za osudu ili pohvalu? Popularna aplikacija promijenila pravila korištenja zbog studentice

MojFaks | Laganini, 29.03.2017.Za osudu ili pohvalu? Popularna aplikacija promijenila pravila korištenja zbog studentice

Koristili ga ili ne, sigurno ste čuli za Tinder – 'dejting' aplikaciju koja pokazuje s kim ste 'match', a s kime ne. Već smo se nagledali različitih članaka o originalnim profilima na Tinderu, a profil jedne studentice je razlog zašto će se neka pravila korištenja promijeniti.

Ne, studentica Maggie Archer iz Missourija nema ništa originalno na svom Tinder profilu, ali je uspjela "iskamčiti" popriličan iznos novca od muških korisnika. Premda na neki način studentica nije muškarce varala, indirektno je od njih izvlačila novce putem PayPal računa.

Na njenom profilu piše: "Pošalji mi pet dolara i vidi što će se dogoditi", a dečki su je u porukama pitali što će se točno dogoditi ako joj pošalju novce. Ona im je i dalje misteriozno odgovarala "da će vidjeti što će se dogoditi", a ako ste još uvijek naivni, evo što se dogodilo: ništa!


Izvor: BuzzFeed

Nakon što su joj poslali lovu, Maggie je iskoristila opciju "unmatch" te ju kasnije momci nisu mogli kontaktirati. Za BuzzFeed je studentica rekla da dečkima ništa ne obećaje nego im "samo" kaže da pošalju lovu pa će vidjeti što će se dogoditi. Premda pet dolara nije vrtoglava svota, studentica je u tjedan dana dobila pet dolara od 20 momaka što čini pravu tjednu zaradu.

"Neki frajeri misle da će se nešto još posebnije dogoditi ako pošalju stotinu dolara, ali realno dogodi se ono što i sa svima drugima – ništa", kaže Maggie.

...Kako studenti koriste Tinder: Postoje dobre strane upoznavanja na internetu, ali treba biti oprezan...


...Ispovijest studentice: Slanjem provokativnih poruka i fotki godišnje zaradi 280 tisuća kuna...


Nije trebalo dugo da stigne reakcija Tindera - glasnogovornica ove dejting aplikacije izjavila je da je Maggie na ovaj način prekršila uvjete korištenja dejting usluge te napomenula kako će od sada Tinder brisati sve korisnike koji zahtijevaju novce od drugih.


Izvor: BuzzFeed


Izvor: BuzzFeed


Izvor: BuzzFeed

Dok je ovo lekcija za naivni muški rod koji bi očito učinio sve za nekoliko golišavih fotografija, s druge strane postoji poprilično velik broj onih koji na društvenim mrežama slave neetičnu, ali poduzetnu studenticu i poručuju joj da je "prava carica".

Ivana Petrić
izvor/foto: BuzzFeed


TinderaplikacijadejtingstudenticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se