Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zrće u dvorištu: Student iz Međimurja za prijatelje napravio bazen od slame

MojFaks | Laganini, 11.07.2017.Zrće u dvorištu: Student iz Međimurja za prijatelje napravio bazen od slame

Dok mnogi godišnje odmore provode na plažama diljem Jadrana, dio nas rashlađuje se na lokalnim rijekama i kupalištima. Ipak, ima i onih koji su nešto inovativniji, a jedan takav slučaj zabilježen je u međimurskom mjestu Turčišće.

Naime, Nikola Kolarić, student treće godine menadžmenta turizma i sporta, za potrebe proslave svog rođendana odlučio je u svom dvorištu napraviti, kako u šali kaže, drugo Zrće. Nikola uz fakultetske obaveze pomaže i na obiteljskom gospodarstvu s kojeg je iskoristio potrebnu mehanizaciju i materijal za izradu velikog bazena.

"Ideju za izradu bazena dobio sam kod kolega u Austriji i Njemačkoj pa sam se i ja odlučio na izradu, kako bih malo začinio proslavu svog rođendana", kaže za eMeđimurje Nikola.


foto: eMeđimurje/privatna arhiva

Izgradnja bazena trajala je cijeli dan, od jutra do mraka. Iskoristio je čak 14 rolo bala slame koje su povezane s dva zatezna remena, a unutar bala stavio je 3 sloja najlona. Nakon ulijevanja vode, spojio je i filter za filtraciju vode.

"Zasad je bazen namijenjen samo za privatnu upotrebu i moje prijatelje. Tko zna, možda se u budućnosti odlučimo na organizaciju zabave i za širu javnost jer već sada planiramo napraviti puno veći bazen od ovog", govori Nikola.

L.B./izvor: eMeđimurje
foto: Pixabay


bazentoplinski valNikola KolarićKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se