Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Invazia open air party + nagradna igra

MojFaks | Nagradne igre, 08.06.2010.Invazia open air party + nagradna igra

Atraktivni prostor "Stare Zagrepčanke – Klaonice" nakon duže pauze oživjet će zahvaljujući partyju u organizaciji Invazije. Headlineri elektronskog glazbenog programa koji će zapaliti publiku su poznati Space DJZ, (Velika Britanija) te Andrea Leme (Italija).

Ljubitelji dobrog techna na 2 stagea u prostoru Klaonice 19. lipnja moći će uživati i uz ostale izvođače i timove elektronske glazbe (F.O.R.M. live, ZOKY, TEO HAROUDA, ZERO...) koji će osigurati dobar provod i ples do ranojutarnjih sati.

Osim Space DJz-a, party Invazije obilježit će i ljubiteljima elektronske scene dobro znano me Andrea Leme, te dugi niz kvalitetnih domaćih dj-a. Više informacija o programu možete saznati na facebook stranici eventa.

Open air party u organizaciji udruge Invazija osim zabavne ima i humanitarnu komponentu. Organizator će se odreći svih sredstava prikupljenih u sms nagradnoj igri u korist Zaklade Partneri u dobru. Zaklada stipendira djecu i mlade koji dolaze iz obitelji koje nisu u mogućnosti omogućiti nastavak školovanja (mnogočlane obitelji, obitelji osoba s invaliditetom, obitelji nezaposlenih roditelja i teškog imovinskog statusa).

U humanitarnoj nagradnoj igri može se sudjelovati od 01. lipnja 2010., slanjem SMS poruke INVAZIJA na 67028 (6,10kn/sms).

NAGRADNA IGRA!

Poklanjamo vam 2x3 ulaznice za Invazia party. Pošaljite svoje ime, prezime i broj mobitela na mail
info@mojfaks.com, a u subjekt maila stavite "Invazia". Dobitnike objavljujemo 16.06. Sretno!

DOBITNICI SU: Josip Frančić i Ivana Žnidarec. Vaša imena će biti na popisu na ulazu.

Cijena ulaznice za party je 40 kuna u pretprodaji, a na dan partyja iznosit će 60 kuna. Mogu se nabaviti u pretprodaji na prodajnim mjestima Ticketpro-a, Gigi promotora, te na drugim prodajnim mjestima: Aquarius cd shop (Varšavska 13), Croatia Records (Bogovićeva 5), Dallas music shop (Masarykova 6), Dancing Bear (Ivana Gundulića 7), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Integral (Pothodnik), Student Turistička agencija (Savska cesta 25), TISAKmedia centri.

NAPOMENA: Zbog vremenskih uvjeta party je preseljen u unutrašnji prostor "Klaonice".


invaziaopen airnagradna igraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se