Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

MojFaks poklanja šest ulaznica za Groove Armada u Byblosu

MojFaks | Nagradne igre, 10.08.2011.MojFaks poklanja šest ulaznica za Groove Armada  u Byblosu

Groove Armada će 12. kolovoza nastupiti u klubu Byblos u Poreču – party destinaciji ovog ljeta. Ukoliko volite vrhunsku glazbu, to je definitivno vrhunac sezone za glazbene sladokusce, koji nikako ne smijete propustiti.

12. kolovoza Porečki će klub Byblos ugostiti vrhunac sezone za glazbene sladokusce. U goste dolaze Groove Armada s multimedijskim showom Red Light.

Groove Armada, koji su se proslavili s ležernim indie, dub, pop i house hitovima poput "I see you baby (Shakin' your ass)", "Superstylin'", "Look me in the eye sister", "Easy", "But I feel good", "If everybody looked the same" i "At the river", posljednjih su godina dizali prah s živim koncertima, a ove godine oduševljavaju s showom Red Light, koji je izgrađen na četiri gramofona te brdu audio i vizualnih efekata.

Kao i sve njihove dosadašnje projekte, tako i ovogodišnju atrakciju ljetnih festivala prolazi energija, značajna za vremena kad se je plesna elektronika kovala u napuštenim industrijskim skladištima, a istovremeno je postavljaju na velike pozornice. Byblos će uz Space s Ibize biti jedan od prvih klubova gdje ćete moći pogledati Red Light Show u živo!MojFaks poklanja 2x2 ulaznice i 2x1 ulaznicu za nastup Groove Armada u Byblosu, a sve što trebaš učiniti za njihovo osvajanje je odgovoriti na jedno jako jednostavno pitanje.

Nagradna igra

1. Kako se zovu članovi  grupe Groove Armada?

Svoje odgovore šaljite nam najkasnije do petka u 10 sati na mail info@mojfaks.com, sa naznakom "Byblos" , uz točan odgovor pošaljite nam svoje ime, prezime i broj mobitela.

Imena dobitnika objavljujemo u petak u 11 sati. Sretno!

DOBITNICI SU:
- 2x2 ulaznice: Adis Sarilar & Ivan Capan
- 2x1 ulaznica: Paula Bratulić & Tihana Oreščanin


ulaznicabyblosnagradna igragroove armadaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se