Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Mojfaks te vodi na San Pellegrino Beach Festival u Umag

MojFaks | Nagradne igre, 08.08.2011.Mojfaks te vodi na San Pellegrino Beach Festival u Umag

Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji ulaznicu za jedinstveni događaj u regiji, godišnji festival house,disco,funk i breakbeat glazbe sa performansom uživo.

Umag ima bikere, Umag ima ATP, a sada postaje jači za Open Air Festival. I to ne bilo kakav. Funk, disco, house, onaj pravi živi zvuk koji podsjeća na ljepotu života. Pod vedrim nebom, uz miris mora, energijom ljeta, na jednoj od najljepših pozicija na Jadranu.

Premijerno u Hrvatskoj, iako smo to smatrali nemogućim, rodio se festival koji će razbiti mitove o tome kako hrvati nisu sposobni napraviti ništa istinski dobro, te kako nismo u stanju stvarati vlastite trendove, i da vječito moramo slijedimo nametnuto. Ako išta može to stanje promijeniti onda to jest sigurno dobra glazba. Kako je glazbeni mesija jednom, ne tako davno rekao: «Going Back To My Roots», zaista je krajnje vrijeme je za povratak korijenima.

San Pellegrino Beach Festival najavljen za 19. i 20. kolovoza, 2011.godine, istinska je prekretnica za festivalsku priču na prostorima hrvatske, i predstavlja bijeg od životne sintetike i umjetnog zvuka. Senzacionalna najava premijernog nastupa unikatnog glazbenog čarorobnjaka i disco stilista ostavila je ljude u nevjerici. Ali istina je, konačno će iz Pariza sletjeti na naše tlo - Dimitri Fom Paris.

Poznati svjetski DJ , producent i Playboy  DJ Dimitri from Paris,  poznat i još kao najomiljeniji DJ Hugha Hefnera, za čije je partije osmislio i kreirao poseban house set ”At The Playboy Mansion”.NAGRADNA IGRA!

Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu za San Pellegrino Beach Festival.

Nagradno pitanje glasi:
Koji će zasebni program Dimitri from Paris prikazati posjetiteljima San Pellegrino Beach Festivala?

Pošaljite svoje ime, prezime i broj mobitela na info@mojfaks.com sa naznakom "San Pellegrino" i sudjelujte u nagradnoj igri.

Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 11.08. Sretno!

Dobitnici: Krešimir Geto, Ervin Čaušević i Loris Perović.


ulaznicafestivalnagradna igraSan PellegrinoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se