Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

NAGRADNJAČA: Osvoji upad na LEAP Summit – najžešći event za buduće poduzetnike i lidere među vama

MojFaks | Nagradne igre, 13.04.2016.NAGRADNJAČA: Osvoji upad na LEAP Summit – najžešći event za buduće poduzetnike i lidere među vama

LEAP Summit poziva najtalentiranije i ambicioznije među vama da se pokrenu, aktiviraju i uhvate u koštac s izazovima budućnosti!

LEAP Summit je trodnevno događanje koje će okupiti više od tisuću najkreativnijih i najsjajnijih umova – lidera sutrašnjice, nevjerojatnih govornika, poduzetnika, inovatora, direktora, studenata i osnivača NGO-a koji su se svojim trudom, radom i znanjem izborili za poziciju opinion makera i lidera unutar svojih zajednica.

Primarni fokus Summita su teme povezane sa inovatorstvom, poduzetništvom i poslovnim razvojem, liderstvom, kreativnošću, inspirativnim pričama koje mijenjaju živote i mijenjaju karijere.

Tijekom ta tri dana posjetitelji će moći uživati u mnogobrojnim predavanjima, razgovorima, panelima, radionicama i brojnim prilikama za umrežavanje (networking), ali i neformalnim oblicima druženja kao što su open-mic razgovori i partyji.

Nakon sudjelovanja u LEAP Summitu imat ćete dovoljno znanja i inspiracije da odlučite djelovati već dana i stvorite bolju budućnost – sebi i svima  nama.

Ako silno želiš otići na LEAP Summit i promijeniti svoju budućnost nabolje, MojFaks ti nudi priliku da to i ostvariš i to besplatno jer dijelimo 3x2 karte za ovo događanje!

Dovoljno je da na našoj Facebook stranici potražiš objavu nagradne igre, u komentarima navedeš (taggiraš) jednu osobu (prijatelja, kolegu) i napišeš zašto bi baš ta osoba mogla biti dobar poduzetnik i lider!


Prijaviti se možeš do utorka 19. travnja kad ćemo, točno u podne, objaviti imena sretnih dobitnika koji će napisati najkreativnije komentare!

Sretno!


LEAP Summitnagradna igrapoduzetništvoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se