Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Osvoji dvije ulaznice za nastup Dennisa Ferrera u Byblosu

MojFaks | Nagradne igre, 24.08.2011.Osvoji dvije ulaznice za nastup Dennisa Ferrera u Byblosu

Za zaključak ludog i nezaboravnog ljeta 2011 u Byblosu sačuvano je samo najbolje. Osvoji ulaznicu i uveličaj zadnji nastup za ovu ljetnu sezonu u klubu Byblos

Oni koji drže uključen radio za zvučnu kulisu tijekom svakodnevnih aktivnosti Dennisa Ferrera poznaju po hitu "Hey Hey". A klupski su sladokusci uho na njega usmjerili već davno, dok se još usavršavao u tehnu i nekoliko kasnije probio u klubove kao važan dio newyorške house scene, za koju je tako značajan živ, topao, organski zvuk, bogati aranžmani i gospelovski vokali.
MojFaks poklanja 2x2 ulaznice za nastup Denisa Ferrera u Byblosu, a sve što trebaš učiniti za njihovo osvajanje je odgovoriti na jedno jako jednostavno pitanje.

Nagradna igra

1. Navedi najmanje tri skladbe Denisa?


Svoje odgovore šaljite nam najkasnije do petka u 10 sati na mail info@mojfaks.com, sa naznakom "Byblos" , uz točan odgovor pošaljite nam svoje ime, prezime i broj mobitela.

Imena dobitnika objavljujemo u petak u 11 sati.

DOBITNICI SU: Jasmina Bator & Goran Vlačić


nagradna igrabyblosdenis ferrerKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se